SV Urk speelt gelijk, ASV Dronten verliest

URK • Za 29 april 2017 | 17:12 • Zaterdag 29 april 2017 | 17:12
Hoofdklasser SV Urk heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 2-2 gelijkgespeeld tegen Eemdijk. Bij rust stond het nog 1-1 op sportpark De Vormt.

In de eerste helft kwamen de gasten op voorsprong door een eigen goal van Jelle de Boer. Vlak voor rust scoorde Riekelt Nentjes op prachtige wijze de gelijkmaker.

In de tweede helft wist SV Urk in de 69e minuut op voorsprong te komen door een goal van Hessel Snoek. Nauwelijks 2 minuten later bepaalde Eemdijk de eindstand op 2-2.

Degradant ASV Dronten verloor zaterdagmiddag in dezelfde Hoofdklasse B op eigen veld kansloos met 0-3 van Sparta Nijkerk.