City FC moet puzzelen in defensie tegen NAC

ALMERE • Do 4 mei 2017 | 14:55 • Donderdag 4 mei 2017 | 14:55
Almere City FC heeft tijdens de laatste wedstrijd van de reguliere competitie nog altijd te maken met een waslijst aan blessures. Trainer Jack de Gier kan vrijdagavond thuis tegen NAC niet beschikken over de geblesseerde verdedigers Calvin Mac-Intosch, Damon Mirani en middenvelder Javier Vet.

Bovendien ontbreken aanvoerder Tom Overtoom, spits Sven Braken en rechtsbuiten Arsenio Valpoort ook nog altijd vanwege langdurige blessures. Verdediger Abdel Metalsi was afgelopen week ziek, maar hij is vermoedelijk wel inzetbaar tegen de huidige nummer zes van de Jupiler League.

Almere City FC, dat momenteel zevende staat, moet vrijdagavond winnen van NAC om zeker te zijn van een halve finale plaats in de play offs. Wanneer de Almeerders niet in de top 7 eindigen zullen ze eerste ronde moeten spelen. Bij winst op NAC wordt Almere City FC zesde en spelen ze in de halve finales tegen FC Volendam.    

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel