Jong City vrijwel zeker van handhaving in Derde Divisie

ALMERE
De voetballers van Jong Almere City FC zijn vrijwel zeker verzekerd van nog een seizoen derde divisie. In een rechtstreeks duel werd concurrent SteDoCo met 5-0 verslagen. Omdat de andere concurrent, Odin'19, bij VVOG won, is de formatie van trainer Rene Koster vrijwel zeker van handhaving. Met drie punten voorsprong en een beter doelsaldo lijkt het met nog een wedstrijd te spelen niet meer mis te kunnen gaan.

Jong City en SteDeCo begonnen gespannen aan het duel, in het eerste half uur gebeurde er maar weinig. Dat veranderde na de openingstreffer van Nicky van Hilten. Vlak daarna zetten Jasper Waalkens en Archille Vaarnold de Almeerders op een nog ruimere voorsprong. De bezoekers konden daar maar weinig tegenover stellen.

Na rust gingen de Almeerders vrolijk verder met aanvallen. SteDoCo probeerde het wel, maar gaf daarbij veel ruimte weg. Waalkens profiteerde door voor 4-0 te zorgen. Invaller Arsenio Valpoort zorgde een kwartier voor tijd voor 5-0.

reacties (3)

 • Almeerder

   

  Prima prestatie van Rene Koster en zijn elftal. Ik verwacht een moeilijke eerste ronde voor Almere City FC in de Play-offs, Helmond Sport is geen makkelijke tegenstander.

  reageer
 • Martin

   

  Gefeliciteerd mannen. Volgend seizoen wederom 3e divisie ! Inderdaad prima eind sprint. Nu hopen dat Jack met z'n mannen ook zorgdragen voor een enorme eindsprint in de playoffs. Succes City !

  reageer
 • A.

   

  In tegenstelling tot het eerste heeft Jong een hele goede eindsprint. Top gedaan jongens! overtuigende overwinningen. Volgend jaar weer 3e divisie :)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert