Flevo Boys verliest met 2-1 van SDCP

EMMELOORD • Za 6 mei 2017 | 16:28 • Zaterdag 6 mei 2017 | 16:28
Flevo Boys heeft het hoofdklasseduel tegen SDC Putten met 2-1 verloren.

De Emmeloorders begonnen goed aan het duel tegen de ploeg uit Putten. Timon Rorije scoorde in de zesde minuut de openingstreffer. SDCP komt halverwege de eerste helft terug na een grote fout van verdediger Tjisse Kerkstra, 1-1. Dat was ook de ruststand op sportpark Ervenbos.

In blessuretijd haalde verdediger Jesse Betaze een speler van SDCP neer en kreeg rood. De ploeg uit Putten scoorde uit de vrije trap de 2-1 voor de gasten.

Door de nederlaag zakt Flevo Boys naar een nacompetitie plaats. De Emmeloorders spelen volgende week de laatste competitiewedstrijd. Tegenstander is AZSV.