SV Urk pakt punt bij DOVO, ASV Dronten verliest met 1-7

URK • Za 6 mei 2017 | 16:32 • Zaterdag 6 mei 2017 | 16:32
SV Urk heeft zaterdagmiddag knap gelijkgespeeld tegen DOVO, de nummer 2 van de Hoofdklasse B. In Veenendaal werd het uiteindelijk 1-1. Door dit resultaat is ACV uit Assen kampioen geworden.

Bij rust leidde de thuisploeg nog met 1-0 na een goal in de 3e minuut van de wedstrijd. Tien minuten voor tijd kwam SV Urk via een rake vrije trap van Klaas Kramer alsnog op gelijke hoogte. Hessel Snoek werd in de tweede helft hard onderuit getrapt en raakte daarbij geblesseerd. Hij werd per brancard van het veld afgevoerd.

Hekkensluiter en degradant ASV Dronten verloor zaterdagmiddag op eigen veld met maarliefst 1-7 van Excelsior'31. Jodi de Boer tekende voor de enige Dronter treffer.