SV Urk pakt punt bij DOVO, ASV Dronten verliest met 1-7

URK
SV Urk heeft zaterdagmiddag knap gelijkgespeeld tegen DOVO, de nummer 2 van de Hoofdklasse B. In Veenendaal werd het uiteindelijk 1-1. Door dit resultaat is ACV uit Assen kampioen geworden.

Bij rust leidde de thuisploeg nog met 1-0 na een goal in de 3e minuut van de wedstrijd. Tien minuten voor tijd kwam SV Urk via een rake vrije trap van Klaas Kramer alsnog op gelijke hoogte. Hessel Snoek werd in de tweede helft hard onderuit getrapt en raakte daarbij geblesseerd. Hij werd per brancard van het veld afgevoerd.

Hekkensluiter en degradant ASV Dronten verloor zaterdagmiddag op eigen veld met maarliefst 1-7 van Excelsior'31. Jodi de Boer tekende voor de enige Dronter treffer.

reacties (5)

 • Barneveld

   

  Laat Asv Dronten en SDVB as zaterdag de hoofdklasse in stijl afsluiten . Een uitslag van 6-6 zou mooi zijn om het publiek van beide verenigingen te vermaken. Voor Dronten zou het volgend seizoen 1E worden en SDVB waarschijnlijk 1A.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Topprestatie jongens. Eigenlijk hadden we de 3 punten moeten kapen. Wat een bizarre overtreding op Hessel. De dader zal dit seizoen toch niet meer aan voetballen toekomen, ook niet in de nacompetitie? Naast de handhaving van het eerste (eigenlijk had er meer ingezeten als ik kijk waar ploegen als Genemuiden, Putten en Excelsior staan, had Urk best tussen staan) ook een kampioenschap van Urk A1 en A2, A1 gaat volgend seizoen in de 2e divisie spelen. Toevoer van jong talent is voor reeks van jaren weer verzekerd. Passie en strijd met uitsluitend eigen opgeleide spelers, wie doet ons dat na? Niemand dus. Trots op SV Urk.

  reageer
 • Dronter

   

  Vanuit Dronten kunnen ze jaloers zijn, het 1e kansloos gedegradeerd, en bij de jeugd de D1 en de B1 ook gedegradeerd, A1 pas net voor het einde veilig en dan ook nog diverse 2e teams gedegradeerd. Urk is niet groter dan Dronten dus gaat er in Dronten qua beleid en begeleiding iets goed fout wat bij Urk goed gaat. Petje af voor Urk !!

 • Kees

   

  Top om ook uit een dik punt te pakken. Goed gedaan

  reageer
 • Wiebe

   

  1-7 verliezen in eigen stad ! Wat een schande !!

  reageer
 • pieter

   

  Dronten naar voren, naar voren !! het bestuur OOK.

 • Toeschouwer

   

  Donker donker donker rood! En verdiend punt over de hele wedstrijd gezien. Die gozer moeten ze voor 10 wedstrijden schorsen wat een schande! Hessel beterschap toegewenst, volgende week nog 1x knallen tegen Apeldoorn! Nor Vuren

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert