SV Urk en ASV Dronten verliezen laatste wedstrijd seizoen

FLEVOLAND
In de Hoofdklasse B hebben de voetballers van SV Urk en ASV Dronten hun laatste wedstrijd van het seizoen verloren. 

SV Urk verloor op eigen veld met 1-3 van CSV Apeldoorn. De enige Urker treffer kwam op naam van Lucas Nagel. Door dit resultaat eindigt de ploeg van scheidend trainer Lucas Hoekman op de elfde plaats.  

ASV Dronten, dat al weken geleden degradeerde, sloot het seizoen af met een 3-1 nederlaag bij SDV Barneveld. Niek Telgen scoorde nog wel de openingstreffer. De Drontenaren eindigden als laatste met 11 punten uit 30 wedstrijden. 

reacties (4)

 • Kees

   

  Als je dan goed opgelet had. Is teun er ook al 10 wedstrijden niet en die mis je echt. En die kopt veel Door en blijft 90 min rennen. Marinus geblesseerd. En de nieuwkomers mochten vast wennen in de hoofdklasse de laatste 10 wedstrijden . Dus na de bouwvak weer in topvorm.Dus volger (urker jan ) even nadenken

  reageer
 • Volger

   

  In de derde periode onder Lucas Hoekman: tien gespeeld, een gewonnen!

  reageer
 • Watcher

   

  Bedankt voor het mooie seizoen. Volgend jaar 1 plek hoger. Gert jan nu lekker genieten en wedstrijd vanaf de zijlijn bekijken

  reageer
 • Urker Jan

   

  Gert Jan en Lucas Hoekman; hartelijk dank voor jullie op en top inzet voor onze club. Bij Gert Jan; petje af, is zeker een aderlating voor onze ploeg maar Bennie/Klaas zijn het centrale duo achterin waarmee we nog een decennium vooruit kunnen. Bij Lucas Hoekman blijft de heel wrange nasmaak van het geforceerde vertrek hangen. Lucas, het ga je goed, je verdient beter.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert