Seizoen Almere City FC ging uit als een nachtkaars

ALMERE
De voetballers van Almere City FC kunnen hun vakantie gaan boeken.De ploeg van Jack de Gier werd vrijdagavond teleurstellend uitgeschakeld door Helmond Sport in de eerste ronde van de play offs.

De Brabanders wonnen zowel de heenwedstrijd in Helmond (met 4-2) als de return in Almere (0-2). Almere City FC dat zichzelf de favoriet achtte tegen Helmond Sport werd hierdoor verrassend uitgeschakeld.

Doelstelling was dit jaar om de finale van de play offs te halen. Deze doelstelling werd niet behaald. Wel vestigde Almere City FC dit seizoen een nieuw club-puntenrecord van 59 punten.

 

reacties (1)

  • A.

     

    Heel zuur en dubbel gevoel. Seizoen was prima waarbij een aantal spelers opstonden, bijvoorbeeld een Overtoom die je ontzettend gemist hebt afgelopen weken. Daar zeker een goed gevoel aan over gehouden, maar toch lastig om dat gevoel vast te houden nadat je het de laatste weken volledig hebt weggegeven. De club heeft dit seizoen wel een stap gemaakt op veel fronten, daar kan iedereen nu hopelijk van profiteren en volgend seizoen nog een stap zetten waarbij je ook de wedstrijden die er echt om gaan kunt winnen. Die heb je dit seizoen namelijk allemaal verloren.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert