Flevo Boys begint nacompetitie tegen WNC

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys treft zaterdag in de nacompetitie WNC. De eersteklasser uit Waardenburg verloor dinsdagavond het eerste duel in de nacompetitiepoule in en tegen Bennekom met 3-1. De Emmeloorders spelen zaterdag een uitduel in Waardenburg.

De Emmeloorders moeten poulewinnaar worden om in de race te blijven voor handhaving in de Hoofdklasse. De ploeg van trainer Inne Schotanus speelt dinsdag in Emmeloord het laatste en beslissende pouleduel tegen Bennekom.

Alleen de winnaar van de poule plaatst zich voor de finale van de nacompetitie. Daarin moet in twee duels worden afgerekend met de tegenstander. Het is nog niet bekend welke club dat is.

reacties (5)

 • Jaja

   

  Inpakken en wegwezen richting de 1e klasse. Het rumoer in de club en het vertrek van veel spelers naar SC Emmeloord maken dat er te weinig geld is om te investeren in (te) dure spelers. Eigen jeugd nu maar eens !

  reageer
 • Flevo.

   

  Ach van mij mogen ze degraderen, al is het alleen al om al die praatjes vooraf altijd. Derde devisie, mooi voetbal, bla bla bla... Het is een koopclub waarin afgelopen seizoen te weinig geld in is gestopt. Deze club zal dan ook nooit wat worden, tenzij er iemand bereidt is om er veel geld in te steken. Ze kunnen er ook voor kiezen om uit te huilen en nu eigen jongens de kans te geven. Uiteindelijk zul je zien dat die wel dat extra stapje zullen zetten als het nodig is. Als flevoboys er wel in blijft zullen de praatjes niet meer van de lucht zijn en begint het veel te hoge geblaas van de lekke poldertoren volgend seizoen weer van voor af aan.

  reageer
 • Calimero

   

  Orgineel verhaal weer. Het verhaal van koopclub kennen we reeds wel. Mooi dat Urk het met eigen jeugd doet en het regelmatig met duurbetaalde trainers doet! Het verhaal van derde devisie stamt nog uit de topklasse tijd dat 1 iemand ooit heeft gezegd. Maargoed ik vind het spannend en ben benieuwd zaterdag!

 • klaas

   

  Ach niet zo negatief.vind de derby altijd 1van de mooiere wedstrijden.Zou jammer zijn als we dit een jaar moeten missen.

  reageer
 • Beernd

   

  Zou mooi zijn als ze het redden..de derby Urk-Flevoboys is een wedstrijd op zich ommers

  reageer
 • Urker piet

   

  1e klasse is n feit gaan ze nooit redden

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert