Verdediger Quasten wil nog niet stoppen

ALMERE • Wo 17 mei 2017 | 16:51 • Woensdag 17 mei 2017 | 16:51
De laatste training van Paul Quasten bij Almere City FC zit erop. Het contract van de linkervleugelverdediger wordt niet verlengd en dus ligt de toekomst van de Almeerder elders. De zaakwaarnemer van Quasten is druk op zoek naar een nieuwe club want de 32-jarige linkspoot wil nog graag een paar jaar voetballen. 

Quasten kwam afgelopen seizoen als gevolg van diverse blessures niet veel in actie. Hij kon daardoor maar 55 procent van de trainingsuren maken. Dat heeft hem volgens trainer Jack de Gier zijn contractverlenging gekost. Aan zijn voetbalkwaliteiten heeft De Gier volgens Quasten nooit getwijfeld.

De zaakwaarnemer van de 32-jarige verdediger probeert in binnen- en buitenland een nieuwe club te zoeken. Alle opties liggen daarbij wat Quasten betreft open. In de komende weken hoopt hij uit te vinden waar zijn toekomst ligt. Dat zou volgens Quasten ook bij een topamateurclub kunnen zijn. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel