Reaal Dronten promoveert naar derde klasse

DRONTEN • Za 27 mei 2017 | 17:47 • Zaterdag 27 mei 2017 | 17:47
De voetballers van Reaal Dronten zijn gepromoveerd naar de derde klasse. Reaal won vanmiddag na verlenging van SV 't Harde (2-4) en dat was voldoende na de 4-3 nederlaag van vorige week.

Op bezoek in 't Harde kwam Reaal via Danny Mol op voorsprong. Toch was het de thuisploeg dat nog voor rust op gelijke hoogte kwam. Toen 't Harde halverwege de tweede helft een 2-1 voorsprong nam, leken de kansen voor Reaal gedaan. Door doelpunten van Jeffrey van den Brakel en Kevin Valk sleepten de Drontenaren er een verlenging uit. Daarin was het Kevin Dolman die uiteindelijk Reaal richting de derde klasse schoot.

Het is voor het eerst dat Reaal Dronten komend seizoen uitkomt in de derde klasse van de zaterdagamateurs.