Reaal Dronten promoveert naar derde klasse

DRONTEN
De voetballers van Reaal Dronten zijn gepromoveerd naar de derde klasse. Reaal won vanmiddag na verlenging van SV 't Harde (2-4) en dat was voldoende na de 4-3 nederlaag van vorige week.

Op bezoek in 't Harde kwam Reaal via Danny Mol op voorsprong. Toch was het de thuisploeg dat nog voor rust op gelijke hoogte kwam. Toen 't Harde halverwege de tweede helft een 2-1 voorsprong nam, leken de kansen voor Reaal gedaan. Door doelpunten van Jeffrey van den Brakel en Kevin Valk sleepten de Drontenaren er een verlenging uit. Daarin was het Kevin Dolman die uiteindelijk Reaal richting de derde klasse schoot.

Het is voor het eerst dat Reaal Dronten komend seizoen uitkomt in de derde klasse van de zaterdagamateurs.  

reacties (3)

 • Supporter

   

  Zeer knappe prestatie na een moeizaam seizoen! Felicitaties aan dhr Posthuma en de ploeg! Worden mooie derby's tegen Swift, Bas, Batavia en Unicum. Misschien dat ESC ook hier ingedeeld zal worden. Heb zin om volgend seizoen met plezier naar Reaal te gaan kijken. Met een nieuwe en enthousiaste trainer verwacht ik veel van de ploeg, de verhalen en zijn betrokkenheid laten nu al zien dat Reaal de weg omhoog gevonden heeft! Chapeau!

  reageer
 • svl er

   

  gefeliciteerd! knap gedaan.

  reageer
 • pieter

   

  Nog een / twee seizoenen en het worden directe concurrenten van ASVD.

  reageer
 • Asv Dronten

   

  Knap van de buurman om in die hitte een achterstand in de verlenging nog om te buigen! Gefeliciteerd en succes en de 3e klasse!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert