Van Dinteren nieuwe coach Jong Almere City

ALMERE
Ivar van Dinteren is de nieuwe trainer van Jong Almere City FC. De voormalige profvoetballer is de opvolger van René Koster, die Hoofd Jeugdopleiding wordt bij de Almeerders. Jason Oost wordt de assistent van Van Dinteren.

De 38-jarige Van Dinteren kwam als speler uit voor clubs als FC Groningen, RKC Waalwijk en PEC Zwolle. Op de website van de club zegt hij het volgende over zijn nieuwe baan: "Dit is voor mij de juiste stap op het juiste moment. Deze uitdaging kwam voorbij en past perfect in het plaatje. Ik hoop hier de volgende stap te kunnen zetten in mijn ontwikkeling als trainer."

Van Dinteren heeft in de Verenigde Staten bij Daytona Dutch Lions coachingservaring opgedaan. Bij PEC Zwolle trainde hij later de hoogste jeugdelftallen en was hij assistent bij het beloftenteam. 

 

reacties (3)

 • Jond

   

  Oké!!! Dus Koster gaat aan het eind van het nieuwe seizoen weer beoordelingsgesprekken houden met jeugdige voetballertjes die hij nog NOOIT heeft zien voetballen?? Zo gaat het namelijk altijd bij 'mijnheer Koster'. Dat ze bij Almere City de weg kwijt zijn is nu toch wel duidelijk. Als je niet leert van in het verleden gemaakt fouten dan heb je: óf een bord voor je kop, óf er zijn andere belangen.........

  reageer
 • Paul

   

  Goede keuze. Denk dat Almere city met hem een goede trainer heeft en weer wat pit krijgt. Jonge trainers zijn een goede motivatie voor de spelers en een nieuwe kijk.

  reageer
 • Dirk

   

  Typisch gevalletje van vriendjespolitiek. Maar dat is bekend bij deze amateurclub

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert