Flevo Boys contracteert nieuwe doelman

EMMELOORD
Flevo Boys heeft voor het nieuwe seizoen een nieuwe doelman aangetrokken. De 21-jarige Fariz Mesud van vierdeklasser Renado uit Sint Nicolaasga.

Mesud is laat begonnen met keepen. Tot de B-junioren is de 1 meter 90 lange doelman alleen voetballer geweest. Daarna speelde hij op zaterdag als voetballer en op zondag als doelman. Uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om te gaan keepen.

Tegenover de komst van Mesud staat het vertrek van twee reservekeepers. Christiaan Haagsma en Jeffrey Meijer vertrekken bij Flevo Boys.

reacties (5)

 • Bakker

   

  Laten we dit bericht eens in de context bekijken heren, Dit gaat om een 2 of 3e doelman, dus iemand die genoegen neemt met een plek op de bank bij het 1e of 2e. die ervaring wil opdoen en wil ervaren hoe het is bij een grote club te spelen. Deze heeft Flevoboys toch altijd uit de dorpen opgepikt? van Adrichem, Tromp en recenter nog Haagsma kwamen ook bij Tonego, Bant en SVM vandaan. Een keeper die uit de a1 komt gaat echt niet op de bank zitten zonder dat hij uitzicht krijgt op speeltijd. deze stopt liever, ook dat wijst het verleden uit. o.a. Stolwijk.

  reageer
 • Marco

   

  Tjonge, tjonge, tjonge. Hoe diep kun je zakken? Is er nou in Emmeloord of de dorpen nou geen keeper te vinden. Moet je daarvoor ook al weer Friesland afstropen. Tja, de Friese connectie moest kost wat kost in stand gehouden worden, ten koste van de eigen jongens. Wat een drama, een 4e klasser.

  reageer
 • 🌝

   

  Voor hem is het toch twee klassen hoger !

  reageer
 • Jan Mesu

   

  Ik ben een hele goede technische man voor deze club! Jaag iedereen weg, haal spelers van dorpsniveau en mijn zoon Maarten zit bij het eerste! Wat is daar mis mee?

  reageer
 • Voebaltoeschouwer

   

  Wat er mis mee is, wordt inmiddels wel duidelijk. Zelf geen kwalitatief goede spelers opleiden en maar spelers ophalen bij clubs die WEL investeren in de eigen jeugd. Soms wordt zo iets een graaicultuur genoemd.

 • Zinkend schip

   

  Het zegt genoeg dat we nu al spelers uitde 4de klasse halen. Geen eigen jeugd meer en spelers van betere verenigingen hebben geen interesse in Flevo Boys.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert