Leegloop bij top Flevo Boys

EMMELOORD
De voorzitter van de Technische Commissie en het Hoofd Opleidingen van Flevo Boys vertrekken aan het einde van dit seizoen. Flevo Boys maakt een moeizaam seizoen door. De hoofdklasser moet alle zeilen bijzetten om niet te degraderen.

Jan Mesu is voorzitter van de Technische Commissie. Hij heeft aangegeven te willen stoppen. Mesu werkte veel samen met Hoofd Opleidingen Mark Leeflang. ,,Omdat ik ben gestopt heeft ook Mark besloten er een punt achter te zetten, aldus Mesu.

Het bestuur gaat nu op zoek naar twee opvolgers. In een verklaring op de website zegt het bestuur het volgende:  "Het bestuur is Jan en Mark dankbaar voor hun werk in de afgelopen jaren voor de club. Er is op beleidsgebied flink wat neergezet, met als uitkomst ook het huidig technisch beleidsplan. Zeker het afgelopen seizoen is het niet eenvoudig geweest en soms ook een taak waar erg weinig waardering tegenover stond/staat. Het bestuur zal zich samen met de overige TC leden en betrokkenen de komende periode beraden over opvolging en voortgang."

Zaterdag 3 juni speelt FLevo Boys de heenwedstrijd in de play-offs tegen Zuidvogels uit Huizen. De Emmeloorders moeten een 2-0 achterstand zien goed te maken, anders degradeert de club naar de eerste klasse.

reacties (7)

 • Jerry

   

  Iets met "kapitein" en "zinkend schip" ?

  reageer
 • 1000 Urkers

   

  Vanmiddag zeker gratis entree om FB te mogen aan moedigen.

  reageer
 • Polder

   

  Morgen zal er nog iets gebeuren: degradatie.. ...en dat word nog heel moeilijk om dat te voorkomen.Top gedaan daar in emmeloord. En de pip is heeft zn geld binnen.over nog een vogel gesproken. Nu lekker naar staphorst. Stapje hogerop

  reageer
 • Zoist

   

  Toen het er op aankwam was de pip op vakantie...echte clubman...nu degradatie...volgend seizoen bij Staphorst z'n geld opstrijken...

  reageer
 • .\/\/.

   

  Natuurlijk is de pip geen clubman, die speelt net als 80% van de selectie, voor het geld. Dat is nu eenmaal de consequentie van een koopclub.

 • .\/\/.

   

  Het zal bij de selectie ook wel leeglopen. Vervolgens weer aankopen. Met middelmatige broodspelers pak je geen prijzen. Zou de eigen jeugd in de komende jaren zich mogen opwerken voor het eerste?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kees

   

  Nou hebben jullie toch je zin😢

  reageer
 • Joop

   

  Begrijpelijk. Het wassen ook een onhoudbare situatie die ze zelf hadden gekweekt. Wel goed dat ze de eer aan zich zelf hebben gehouden. Het is wel zo dat ze niet de enige zijn die beslissingen hebben genomen dat het zo slecht loopt bij flb. Vind dat ook de voorzitter voetbal commissie moet op stappen , ook hij heeft lang genoeg gediend en sinds hij daar zit is het er ook niet beter opgeworpen.

  reageer
 • John H

   

  Van mij mag de voorzitter voetbalcommissie blijven kan niet over zijn functioneren oordelen. Mesu had ook gewoon een lastige taak om mensen enthaisiast te maken voor Flevo Boys. Dat zijn zoon voor mij onbegrijpelijk bij de eerste selectie zit maakte hem wel wat ongeloofwaardig. Maar toch wel een clubnaam dus jammer dat hij stopt. Het vertrek van Leeflang is wel een zegen voor Flevo Boys. Iemand zonder Flevo Boys verleden in al die jaren geen binding heeft laten zien. Kijkt bij zijn zoon in Zwolle als het er in Emmeloord omgaat en waar hij voor betaald word missen we niet.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert