Hockeyinternational De Geus laat echo maken

ALMERE
Hockeyinternational Jonas de Geus van De Almeerse Hockey Club is hoogstwaarschijnlijk komende zaterdag gewoon inzetbaar tijdens de tweede play off wedstrijd tegen Schaerweijde in Almere. Bij winst op de ploeg uit Zeist spelen de Almeerders het volgend seizoen weer in de Hoofdklasse.

De Geus viel afgelopen zaterdag, tijdens de na shoot-outs gewonnen eerste wedstrijd in Zeist, uit met krampverschijnselen. “Ik ga er vanuit dat ik zaterdag kan spelen. Ik ben deze week veel behandeld door de fysio en heb goed rust genomen. Om alle risico's uit te sluiten laten we donderdag toch nog een echo maken”, aldus De Geus.

De Almeerder hoopt dat zijn ploeg zaterdag het hoofdklasseschap zal veiligstellen en dat er dus geen allesbeslissende derde wedstrijd op zondag nodig is. De Geus wil namelijk komende zondag met het Nederlands elftal richting Londen vliegen om daar met Oranje deel te nemen aan de halve finale van de World Hockey League. Als er zondag een derde wedstrijd in Zeist nodig is, wordt zijn ticket omgeboekt en vliegt De Geus maandag richting Engeland.

 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert