Voetbalclub Flevo Boys verder met interim-bestuur

EMMELOORD
Voetbalclub Flevo Boys krijgt in september een interimbestuur die de koers van de vereniging gaat bepalen. Dat schrijft de club uit Emmeloord op haar website. 

De huidige bestuursleden stellen hun positie op de ledenvergadering in september beschikbaar. Het interim bestuur wordt gevormd door voorzitter Henderikus Oostra, penningmeester Jaap Tol, aangevuld met huidige en/of nieuwe bestuursleden.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in september wordt verder gesproken over de koers van de vereniging en de route naar een nieuw te vormen definitief bestuur.

reacties (4)

 • pietverdriet

   

  Wout Jongman moet niet weg, nee hij moet nog jaren en jaren voorzitter van de voetbal commissie blijven na de soap van afgelopen seizoen rondom de A1 en A2 overtreft Wout zich nu al weer. nu al hebben 6 spelers van de toekomstige A1 zich laten overschrijven naar een andere club Jesper,Jesse, Aaron,Twan,Bas en Hugo zijn allen weg Wout blijf alsjeblieft nog een paar jaar aan je bent zo geweldig goed bezig probeer wel een beetje bescheiden te blijven

  reageer
 • Jaap

   

  Hij is daar een 4 seizoenen geleden al mee begonnen , toen zijn er al teams vertrokken. Enkele spelers gestopt en anderen zijn toen al naar de buren gegaan. Het zijn niet alleen spelers /sters maar ook begeleiding. Kijk maar wat er bij de buren loopt. Er zijn daar trainers die het daar toch heel goed doen. Ja oostra heeft een flinke kluif aan dit flevoboys. Denk wel dat hij het kan als hij zich maar niet laat inpakken door zulke mensen.

 • RR

   

  Hoofdopleiding Bennie Vissers. Kent de club, man van de club, kent veel mensen binnen de club. Heeft laten zien hoe het wel moet en heeft gezien hoe het niet moet.

  reageer
 • Klaas

   

  Ziet er goed uit dit interim bestuur. Oostra als voorzitter vind ik een goed plan. Dit is een man die ook luisterd en blijft zich zelf .Jaap als penningmeester, als hij zich dan ook bij die functie houd. Verder het hele bestuur weg ja. Vind wel als ik verder kijk dan de beide Qack weg moeten. Waarom is heel simpel. Men moet klaar staan voor het hele team, maar ook voor de lagere teams. Respect is ook heel belangrijk. Dit is geregeld ver te zoeken bij hun beide. Dit geld ook voor het bestuur. Respect voor je vrijwilligers. Zonder hun geen voetbal. Mensen die terug mogen komen? Nico liefthing . Dit was een man net als meint , staat altijd klaar voor iedereen en luisterd ook heel goed naar spelers.

  reageer
 • Flboys in hart en nieren

   

  Mijn voorstel is Albert Ligtenberg weg, Mnr Oostra voorzitter. Penningmeester Jaap de Jong is prima, maar ik meende dat de huidige ook prima is? Secretaris Qack weg, vacant Dhr jonkman weg, vacant Nieuwe jeugd hoofdopleiding, vacant. Nieuwe technische man, André de Boer. Schotanus weg, Postma terughalen. Buimer weg, Vissers terug. Keeperstrainer weg, Henk Boer zijn op opvolger. Van Essen weg Helemaal opnieuw beginnen is het medicijn tegen jarenlange wanbeleid. Eigen jongens, mensen met binding met de club terughalen. Accepteren dat Leeflang en Mesu er een bende van hebben gemaakt en nu puinruimen met iedereen die fl boys een warm hart toedraagt

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert