Neven Boundati vertrekken naar ZVV Urk

URK
De zaalvoetballers Brahim, Abdel en Redouan Boundati maken de overstap van Futsal Emmeloord naar ZVV Urk. De neven Boundati degradeerden afgelopen seizoen met Futsal Emmeloord uit de Eerste Divisie. 

ZVV Urk speelt komend seizoen juist wél in de Eerste Divisie. De Urkers promoveerden omdat zij kampioen werden van de Topklasse.

De 17-jarige Boundati maakte in april zijn debuut voor het Nederlands zaalvoetbalteam voor spelers tot 19 jaar. Bondscoach Max Tjaden adviseerde de zaalvoetballer toen om de overstap te maken naar een ploeg uit de Eredivisie. Boundati sprak met eredivisionist WSV Apeldoorn, maar het Flevolandse talent koos uiteindelijk toch voor ZVV Urk. 

reacties (12)

 • Kees

   

  In emmeloord lachen ze zich rot. Ze worden op urk afgetraind en vertrekken dan naar dorp a.op veld en in de zaal

  reageer
 • Moraalridder

   

  Is de clubliefde voor Emmeloord ver te zoeken.

  reageer
 • Supporter

   

  Volgend jaar zijn ze weer weg en terug bij Emmeloord. Voor de korte termijn een goede zet van Urk. Mochten ze weer teruggaan naar Emmeloord dan blijkt het een nutteloze investering te wezen. We zien het vanzelf wel. Voor de aanvoerder van Urk is het wel lullig dat hij niet krijgt betaald. Jelbert is al jaren aanvoerder en leider binnen het veld plus een echte Urker die trouw is aan de club. Om hem zo te passeren en hem niets te betalen en andere spelers wel vind ik scheef. Betaal of iedereen als is het maar € 20,00 of betaal niemand. Nu is het toch meten met twee maten

  reageer
 • Neutraal

   

  Bijna elke supporter kijkt vanuit zijn eigen straatje en kan moeilijk het neutraal bekijken. Bij Flevo Boys krijgen ze een vergoeding, net als spelers bij SCE, net als de trainers op Urk. Als Pip financieel en op dat moment sportief vooruit kan gaat hij naar de buurman en zo is het nu ook met de Bundaties en zo werkt het helaas tegenwoordig ook in het amateurvoetbal en blijkbaar zelfs in de zaal.

  reageer
 • Kurk

   

  Ze zijn gedegradeerd met hun club, met andere woorden ze waren niet goed genoeg voor de 1e divisie! Wat moeten ze dan bij een andere 1e divisie club?

  reageer
 • Marcel

   

  Hahaha kurk.. als jij deze jongens net zoveel hebt zien voetballen als ik afgelopen seizoen dan zou je weten dat Appie de beste speler van de 1e divisie was afgelopen seizoen. Het probleem was dat de selectie van Emmeloord niet breed genoeg was en dat Appie gewoon gemiddeld 35 minuten heeft gespeeld. Redouan, met zijn 17 jaar heeft 20+ doelpunten gemaakt in de 1e divisie! Bram is na z'n blessure te laat op gang gekomen om nog een echte impact te hebben, maar was op het laast gewoon goed op weg om een zeer degelijk niveau te halen en zal gewoon een gewaardeerde kracht worden op Urk.

 • laat alle reacties zien
 • zvvurk

   

  Mensen hebben het hier over dingen waar ze totaal niks van weten. Jaloezie dat deze jongens naar Urk komen waarschijnlijk? Gaat een mooi jaar worden in de 1e divisie A voor de Urkers!!!

  reageer
 • Kenner

   

  De Boundati's worden gezien als 'eigen' jongens. Hebben lange tijd op Urk gespeeld en deden dat nog steeds in interne competities. Ze krijgen vanuit de vereniging niet betaald. Ze krijgen wel een vergoeding van een externe 'sponsor' die ze graag bij Urk zag voetballen.

  reageer
 • Marcel

   

  Emmeloord heeft ze niet weggekocht... bram em Ap speelden eerst nog bij dynamo Lelystad en nog bij Ens. Bij Emmeloord hebben de heren gewoon netjes contributie betaald en mochten de heren betaald worden dan is dat meer dan terecht want het zijn alle 3 gewoon topspelers

  reageer
 • Supporter

   

  Was het niveau afgelopen jaar al aanzienlijk minder t.o.v. voorgaande jaren word dat komend jaar nog erger dus. Twee basisspelers kwijt, trainer vertrekt word gewoon weer bedenkelijk niveau.

  reageer
 • Marcel

   

  Wat moet ik nu doen dan? @payroll: Urk betaalt toch niet?

  reageer
 • Urker

   

  Ik heb uit betrouwbare bronnen. Dat deze neven goed betaalt krijgen, maar de andere Urker medespelers krijgen niks. Dan krijg je toch scheve gezichten?

 • Payrol

   

  Hoeveel gaan de neven verdienen?

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Zaalvoetballend Urk doet het niet met alleen eigen jongens? Meten met twee maten of preken voor eigen parochie?

  reageer
 • Tja

   

  Daar komen ze hoor. De te verwachten reacties. Zoals je had kunnen weten voetbalde een van de boundatis jaren geleden al in de zaal bij Urk. Emmeloord kocht hem weg. En het gaat over zaal, niet over veldvoetbal.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert