Winter bij Ajax in beeld als assistent trainer

LELYSTAD
Oud-international Aron Winter is volgens diverse bronnen de eerste kandidaat om assistent trainer te worden bij Ajax. De Lelystedeling zou volgens de NOS en Voetbal International de rechterhand moeten worden van Marcel Keizer die bij Ajax in beeld is als nieuwe hoofdtrainer.  
De club is in gesprek over de laatste details met Keizer die afgelopen seizoen met Jong Ajax indruk maakte in de Jupiler League. De 48-jarige coach moet de opvolger worden van Peter Bosz die samen met zijn assistent Hendrie Krüzen naar Borussia Dortmund is vertrokken. 
 
84-voudig international Winter is in Amsterdam trainer van de A1. In het verleden had hij de beloften onder zijn hoede en was hij werkzaam als hoofdcoach van het Canadese Toronto FC en Oranje onder 19. 

Op 29 juni begint Ajax de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

reacties (6)

 • almeertje

   

  Wat een onzin. Ajax weet echt wel wat ie aansteld. Veel succes Aron. En kampioen worden met je oude cluppie.

  reageer
 • Jan

   

  Het hele voetbalwereldje bestaat uit het elkaar gunnen, daar zijn we alleen in Lelystad niet erg goed in. Elkaar naar beneden halen gaat de meesten beter af. Ik wens hem veel succes!

  reageer
 • Hans

   

  Aron Winter kon leuk voetballen maar als coach bakt hij er niks van dus snel op de bank zetten als assistent trainer dan weten we zeker dat Ajax geen landskampioen wordt en in Europa er voor de winterstop uit ligt. Ik zeg doen.

  reageer
 • Stevie

   

  Wat een domme reactie. Alsof Ajax niet voor kwaliteit kiest. Succes Aron !

  reageer
 • Stevie

   

  Ik denk niet dat Ajax kiest voor iemand zonder kwaliteit.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jond

   

  Leuk!!! Succes Arie!!! Het is je van harte gegund, vriendjespolitiek of niet!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert