Voetbal versus Hockey tijdens Open Dag

ALMERE
Tijdens de Open Dag van voetbalclub Almere City FC op donderdag 20 juli wordt een bijzondere wedstrijd gespeeld op het hoofdveld van het Yanmar stadion. Het beloftenelftal van Almere City FC speelt dan een wedstrijd tegen hockey hoofdklasser De Almeerse Hockey Club. Een bijzonder duel, want er wordt één helft gevoetbald en één helft gehockeyd.

Tijdens de Open Dag speelt het eerste elftal van Almere city FC vanaf 19.30 uur een oefenduel tegen het Spaanse Granada CF, dat het afgelopen seizoen uit de Primera Division degradeerde. Almere City FC heeft een ludieke actie aan deze wedstrijd gekoppeld: twee fans van de club mogen namelijk de opstelling bepalen tegen Granada en tijdens de eerste helft 'de coaching' op zich nemen.

Fans (met voetbalverstand) die mee willen doen aan de actie kunnen via de Facebook pagina van Almere City FC solliciteren en hun motivatie via de hashtag #acfctrainervooreenhelft in 10 zinnen kenbaar maken. De twee winnaars worden op 13 juli bekend gemaakt.

reacties (4)

 • Ik

   

  En hoe verrassend is het dat er nu een bericht komt dat Jack heeft bijgetekend. Toevallig of?

  reageer
 • A.

   

  Altijd handig, voorbarig conclusies trekken :) Overigens een top idee om tijdens de open dag te doen! De Almeerse doet het geweldig en leuk om zo samen te werken.

  reageer
 • TimvD

   

  Ik verwacht niet dat Jack weg gaat. Die maakt af bij Almere waar hij aan begonnen is!

  reageer
 • Ik

   

  Is ook een manier om een opvolger voor Jack de Gier te vinden. Het zou wel heel jammer zijn als Jack weg gaat, maar het blijft wel stil vanuit de BVO. Is hopelijk geen slecht voorteken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert