Winter assistent trainer bij Ajax

LELYSTAD
Aron Winter uit Lelystad is definitief toegetreden tot de technische staf van het eerste elftal van Ajax. De 87-voudig international reist maandag mee als assistent van hoofdtrainer Marcel Keizer naar het trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal.

Winter was al in dienst bij Ajax als trainer van het hoogste juniorenelftal. Hij werd de afgelopen weken nadrukkelijk genoemd om de staf van Keizer aan te vullen. Die bestaat verder uit de assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp.

Keizer lichtte voor het vertrek naar Oostenrijk de rolverdeling toe. "De technische staf is compleet. We staan met zijn vieren voor de groep: Hennie, Aron, Dennis en ik. Met Hennie, Aron en keeperstrainer Carlo L'Ami zit ik op de bank bij wedstrijden. Er is geen sprake van eerste of tweede assistent. Ik hoop constant op een open discussie met als doel het team en de spelers beter te maken'', aldus Keizer op de website van Ajax.

 

reacties (2)

 • Ron

   

  Het is heel simpel verklaard Hans het kost weinig ze hebben liever geld op de bank dan investeren in een goede technische staf

  reageer
 • Hans

   

  Aron Winter kon leuk voetballen maar als trainer heeft hij niks gepresteerd. Daar heb je een andere mentaliteit voor nodig.

  reageer
 • Grietje

   

  Makkelijk he, kritiek leveren en mensen beschadigen! Zelf kun je waarschijnlijk niet eens een tramhuisje voorbij, het enige dat je aan sport doet is de sportpagina's bekijken als er plaatjes op staan. Maar wel een oordeel geven op een goede voetballer, een voorbeeldige prof met een mooie carriere in binnen- en buitenland. Je zou iemand een kans kunnen geven zich te bewijzen maar nee, typisch L'stads om iemand direct af te kraken!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert