Almere City FC wint met dubbele cijfers van Zeewolde

ALMERE
De profs van Almere City FC hebben vrijdagavond het eerste oefenduel in de voorbereiding op een nieuw seizoen in de Jupiler League gewonnen. De Almeerders waren op bezoek bij vierdeklasser VV Zeewolde met 12-0 te sterk voor de amateurs. Bij de rust stonden er al dubbele cijfers op het scorebord: 0-10. 

Met name voor rust speelde de ploeg van trainer Jack de Gier met snelle combinaties de amateurs van de mat. Spits Sven Braken die weer helemaal fit is na een slepende knieblessure nam drie treffers voor zijn rekening. Ook Silvester van der Water was drie maal succesvol. Arsenio Valpoort, Tom Overtoom en de Schot Charlie Telfer die op proef is bij de Almeerders maakten voor rust de overige treffers. 

Na de pauze gaven de amateurs van Zeewolde minder ruimte weg. Het lukte City nog twee keer om de verdedigingslinie van de amateurs te passeren. Soufyan Ahannach deed dat in de 52e minuut met een mooie boogbal in de rechter bovenhoek. Vlak voor tijd pikte Sherjill Mac-Donald ook nog even een goaltje mee. 

reacties (6)

 • ron

   

  kokkie is er jammer genoeg ook weer met die originele uitspraak

  reageer
 • Moraalridder

   

  Zou niet best zijn als men daar van zou verliezen

  reageer
 • Sv Urk speler

   

  Volgende x tegen ons..........heb de samenvatting niet eens afgekeken

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Johan the one and only

   

  Dit is wel beetje, kom het is bijna weekend.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Johan

   

  Wees er trots op......

  reageer
 • Ally-C-036

   

  Johan, hele reportage gezien? 'Als je luistert hoor je zoveel meer..' is één van die bekende reclamespotjes op tv, dat zal hier ook zeker van toepassing zijn. Het gaat om het opdoen van wedstrijdritme, eerste trainingsweek.. niemand die doet alsof het een wereldprestatie is. Hoe die rare uitspraken lekker voor jezelf, dit slaat nergens op namelijk. Al met al erg goed gevoetbald in de eerste helft, tegenstander amper de bal geraakt. Tweede helft tegen een handbalformatie was het een stuk lastiger, mooi om dat te verbeteren richting de competite toe.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert