Salasiwa blijft bij Almere City FC

ALMERE • Wo 12 juli 2017 | 16:36 • Woensdag 12 juli 2017 | 16:36
Profvoetballer Gaston Salasiwa verwacht het komend seizoen gewoon bij Almere City FC te spelen. De middenvelder had deze zomer een aflopend contract in Almere, maar omdat hij dit niet op tijd heeft opgezegd is de verbintenis automatisch met één seizoen verlengd.

Wat de reden is voor het niet opzeggen van zijn contract wil Salasiwa niet zeggen. De speler kreeg de afgelopen maanden aanbiedingen van Almere City FC om zijn contract te verlengen, maar tot dusverre heeft hij nog geen handtekening gezet.

“Mijn huidige status is dat ik nu gewoon onder contract sta bij Almere City. Als voetballer en topsporter wil je altijd een stap maken, maar ik voel mij goed bij de club en om hier te blijven is geen straf”, aldus Salasiwa.

Salasiwa is een belangrijke kracht bij de Almeerders, hij miste vorig jaar geen enkele competitiewedstrijd. In 38 wedstrijden scoorde hij vijf keer en gaf hij zeven assists.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel