ASV Dronten en PEC Zwolle gaan samenwerken

DRONTEN
Voetbalclubs ASV Dronten en PEC Zwolle gaan samenwerken. De jeugdopleiding van ASV gaat gebruik maken van de kennis die PEC Zwolle heeft. Sinds 2012 werkte ASV Dronten samen met SC Heerenveen. Toevallig kwam via de Drontense club Hakim Ziyech bij Heerenveen terecht.

ASV Dronten wordt de 26ste club waar PEC Zwolle mee gaat samenwerken. Voorafgaand aan de wedstrijd van PEC Zwolle tegen Roda JC op zondag 13 augustus wordt de samenwerkingsovereenkomst officieel getekend.

Vorig jaar had burgemeester Aat de Jonge van Dronten als een samenwerkingsverband getekend met Regio Zwolle United. Die stichting werkt namens PEC Zwolle mee aan sociaal-economische projecten in de regio. 

reacties (3)

 • Verbaasd

   

  Wat is nou eigenlijk het nut van dit soort samenwerkingen ? De BVO kn als 1e de talenten oprapen, maar wat gaat PEC dan doen om de opleiding van asv Dronten beter te maken want daar is wel wat werk te doen. Kan een mooie samenwerking zijn als het maar 2 kanten op werkt.

  reageer
 • pieter

   

  kan geen kwaad, bij zo'n B.V.O is meer voetbalkunde aanwezig dan bij zo'n bobo die alleen maar invloed heeft vanwege zijn centjes.

 • Watcher

   

  Dan moeten ze maar even bij flevoboys gaan kijken. Daar wil toch iedereen weg en loopt veel talent in de jeugd en daar doen ze toch niets mee.

  reageer
 • Snllfrd

   

  Als het net zo gaat als bij Sc Heerenveen,, dan moet het een succes worden! Niet dus... ! 26 clubs? Bij Heerenveen waren het er 6. Hoe wil je dat coördineren? Alleen talentjes, daar is Zwolle naar op zoek.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert