City in oefenduel te sterk voor Cambuur

ALMERE
De profs van Almere City FC hebben vrijdagavond in Leeuwarden een oefenduel tegen Cambuur gewonnen. De Almeerders waren met 3-2 te sterk voor de Friese Jupiler League club. Bij de rust stond de ploeg van trainer Jack de Gier al met 1-0 voor. Het is in deze oefencampagne de derde oefenwinst van de Almeerders.  

De openingstreffer werd gescoord door spits Erik Quekel die bij City op proef is. Hij kopte in de 27e minuut een voorzet binnen van de Schot Charlie Telfer die ook probeert een contract af te dwingen in Almere. 

In de tweede helft zette Cambuur met treffers in de 68e en 71e minuut binnen drie minuten snel orde op zaken. City schrok daar even van maar de ploeg wist zich daarna toch weer te herpakken. Khalid Tadmine tekende voor de gelijkmaker en Nicky van Hilten scoorde zes minuten voor tijd de winnende treffer. 

reacties (4)

 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • A.

   

  Gaat lekker tot nu toe! Die telfer mogen ze van mij een contract voor 5 jaar geven. Quekel zou fijn zijn om erbij te hebben, dan heb je naast Braken iig nog een spits die doelpunten kan scoren en daarbij nog Tadmine voor de roulatie.

  reageer
 • Parkwijker

   

  Zou tegen PEC graag de beoogde basis-elf zien starten.

  reageer
 • Hans K

   

  Gelukkig was Leeuwarden niet te ver rijden, maar eigenlijk niet de moeite om er naar toe te rijden met het team. Slappe hap in het noorden. Volgende keer als Cambuur weer een potje wil voetballen, komen ze maar hierheen. Scheelt ons een rit naar het noorden. Duurt niet lang zo, dan liggen ze eruit met voetballen. Ik zeg maar zo: Friezen, hou je bij je leest. Net als de schoenmaker, doe iets waar je goed in bent. Ga met het team van Cambuur eieren rapen, flierjeppen of kaatsen, maar stop met voetballen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert