Fans coachen Almere City FC tegen Granada CF

ALMERE
Het eerste elftal van Almere City FC wordt komende donderdag tijdens de eerste helft van de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Granada CF geleid door drie fans van de club. Onder het motto: “De beste stuurlui staan aan wal, maar niet bij Almere City FC. Daar zitten ze namelijk 'gewoon' op de bank”, konden de supporters de afgelopen periode solliciteren naar de functie van 'trainer voor een helft'.

De basisopstelling tegen Granada wordt gemaakt door de drie geselecteerde fans, die hun strijdwijze bespreken met hoofdcoach Jack de Gier en Marco Heering. Vervolgens maken de supporters de opstelling zelf bekend aan de spelersgroep en kunnen ze in de kleedkamer de laatste instructies geven.

De ludieke actie is onderdeel van de Open Dag van de club, die om 17.00 uur begint in het Yanmar stadion. Naast de oefenwedstrijd die om 19.30 uur begint, is er de jaarlijkse spelerspresentatie aan het publiek. Om 18.00 uur speelt Jong Almere city FC een bijzonder duel tegen de eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club: er wordt namelijk één helft gevoetbald en één helft gehockeyd.

 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert