Voetballer Ruben Schaken twijfelt over toekomst

LELYSTAD
Voetballer Ruben Schaken uit Lelystad weet nog niet hoe zijn sportieve toekomst eruit ziet. Zijn contract bij ADO Den Haag heeft Schaken uitgediend en hij is nu clubloos. Hij hinkt op twee gedachten: Of hij vindt nog een nieuwe club, of hij stopt en gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière. 

Schaken woont al jaren in Lelystad. Hij laat nu een huis bouwen in Almere. Toch ziet hij op dit moment een overstap naar Almere City FC dat uitkomt in de Jupiler League nog niet zitten. Schaken voelt zich nog fit genoeg om op een hoger niveau uit te komen. 

De aanvaller heeft een eigen kledinglijn, een cateringbedrijf en een voetbalschool in Lelystad. Hij kan dus terugvallen op een maatschappelijke carrière. Maar ondanks dat hij 35 jaar oud is, voelt de Lelystedeling zich nog sterk genoeg om voorlopig nog te blijven voetballen. 

reacties (4)

 • Henk

   

  Hij kan nog wel een paar jaartjes bij Urk,slechts 260 euro contributie betalen per jaar...maar wel elke week lekker spelen...

  reageer
 • Martin

   

  Almere City moet zich gewoon richten op de jeugd. Er staat nu al een redelijk team en met nog een goeie spelbepaler erbij op het middenveld moet het goed komen. Alleen Tommie Overtoom op het middenveld is een beetje mager.

  reageer
 • Jaz

   

  Een leuk toevallig gesprek gehad met iemand die de mensen echt geentertained heeft. Veel dank daarvoor. Welke keuze ook breng jouw mentaliteit over. Het zal goed komen. Het is een persoon zonder poeha. Mooi....

  reageer
 • Jeroen

   

  Ik denk dat meneer Schaken zichzelf ietwat overschat. Ook bij Ado was hij nou niet bepaald een speler die er bovenuit stak, integendeel. En laten we eerlijk wezen, het verwchil in niveau tussen city en ado, is niet bepaald groot.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert