Oranjedames vol vertrouwen tegen Engeland

ALMERE • Di 1 augustus 2017 | 17:06 • Dinsdag 1 augustus 2017 | 17:06
Voetballer Desiree van Lunteren uit Almere is vol vertrouwen over de wedstrijd aanstaande donderdag tegen Engeland. De Almeerse speelt dan op het EK met de Oranjeleeuwinnen de halve finale.

Dinsdagmiddag hadden de dames zich in Zeist verzameld om de pers te woord te staan. Verslaggever Paul Lenderink vond dat Van Lunteren een ontspannen en nuchtere indruk maakte. Het gaat donderdag geen makkelijke wedstrijd worden voor de vrouwen, want Engeland is een geduchte tegenstander. De twee landen hebben eerder tegenover elkaar gestaan in het vrouwenvoetbal. In 2009 speelden de teams in de halve finale tegen elkaar en die wedstrijd werd door de Nederlanders verloren.

Van Lunteren zegt dat haar elftal elke wedstrijd per keer bekijkt en dat de spanning meevalt. De finale begint langzamerhand binnen bereik te komen, maar "daar zijn we nog niet echt mee bezig, hoewel we daar natuurlijk wel voor gaan", aldus de Almeerse.

De wedstrijd Nederland - Engeland begint donderdagavond om 20.45 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel