Terwolde baalt van niet doorgaan oefenduel City FC

ALMERE
Bij amateurclub SV Terwolde balen ze van het niet doorgaan van het oefenduel tussen Go Ahead Eagles en Almere City FC. Burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst verbood het duel gisteren op advies van de politie. Er zijn volgens de politie aanwijzingen dat supporters van beide clubs voor onrust willen zorgen.

Terwolde organiseert al jaren oefenduels voor Go Ahead. Organisator Hans Kruitbosch is teleurgesteld, vooral omdat het de club veel geld gaat kosten. Er is onder andere speciaal een tent blijven staan voor het duel. Daarnaast zijn er toiletten gehuurd en zijn veel snacks ingekocht. Bovendien loopt de amateurclub de inkomsten van de kaartverkoop en een onkostenvergoeding mis.

reacties (2)

 • almeertje

   

  Slecht geregeld dus. Jammer van de onkosten weer. De clubs zijn de dupen. Voor een paar die hun handjes niet thuis kunnen houden. Erg hoor. Dat een vriendschappelijke pot ook al niet meer kan.

  reageer
 • Martin

   

  Wederom een burgervader die zich laat leiden door angst wat ten koste gaat van de lokale voetbalvereniging. Zonde en jammer !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert