Van Lunteren toegezongen door 12.000 toeschouwers

ALMERE
De Almeerse Desiree van Lunteren is bij de huldiging van de Oranje Leeuwinnen in Utrecht toegezongen door 12.000 toeschouwers. "Desiree, Desiree, Desiree, Desiree, Desiree, Desireeeeeeeheeee", klonk het na een anekdote van aanvoerder Sherida Spitse. 

Spitse vertelde dat Van Lunteren na de overwinning zondag wat te diep in het glaasje heeft gekeken. Ze was volgens de aanvoerder 'totally d'r af'. Maandagmorgen kreeg de Almeerse volgens haar dan ook niets door haar keel vanwege een kater. Alleen een beschuitje en wat mango gingen er in. "De meloen kwam weer omhoog", aldus Spitse. 

Spitse besloot een liedje voor Van Lunteren te verzinnen en haar samen met de andere Oranje Leeuwinnen  toe te zingen. Dat deden ze even dunnetjes over op het podium in Utrecht. Alle toeschouwers haakten aan en zongen de Almeerse uit volle borst haar naam toe.

Van Lunteren voelde zich duidelijk opgelaten, maar kon er wel om lachen.

reacties (5)

 • @Karel

   

  Ze noemen zichzelf ook Leeuwinnen, niets aan de hand.

  reageer
 • Friso Dijkstra Emmeloord

   

  Wat een toppers! Gefeliciteerd.

  reageer
 • Karel

   

  En weer heten ze de Oranje Leeuwinnen. Hoe serieus nemen we dit nou? Dit is een professioneel vrouwenvoetbalteam, ze hebben keihard gewerkt om deze finale te winnen. Het zijn geen stelletje dieren die op het veld staan. Ik heb ook nog nooit de benaming Oranje Leeuwen voor heren gehoord. Kom op nou!

  reageer
 • Almeertje

   

  Gefeliciteerd. Ooit bij buiten boys begonnen. Wat een top meiden. Ik heb van jullie genoten.

  reageer
 • Henny

   

  Top toernooi gespeeld

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert