City-aanvaller Sven Braken naar NEC

Almere City FC aanvaller Sven Braken verhuist met onmiddellijke ingang naar NEC. De spits tekent een contract voor vier seizoenen in Nijmegen.

Braken is direct speelgerechtigd voor de club die vorig seizoen degradeerde uit de eredivisie. Saillant detail: komende vrijdag staat NEC-Almere City FC op het programma in de Jupiler League, maar Braken zal vermoedelijk niet spelen tegen zijn oude club.

Braken kwam het afgelopen seizoen door een zware knieblessure nauwelijks in actie voor Almere City FC. Eind mei verlengde hij zijn aflopende contract in Almere met één seizoen. 

reacties (5)

 • Alles voor het geld

   

  Leuk voetballen kijken met 22 mil. op het veld en als je geluk hebt voetbalen ze nog Meestal met de gedachte op het veld waaar ze nog meer kunnwn verdienen Daarom gaat het zo slecht met nederlands voetbal

  reageer
 • Ger

   

  Doordat hij net contract had verlengd brengt hij nog wat op. Met blessure niks waard.

  reageer
 • Almere

   

  Zonder spits aan het seizoen beginnen, goed bezig Almere City FC. Gelukkig mijn seizoenskaart nog niet verlengd. Gaat nu ook mooi niet gebeuren.

  reageer
 • Kees

   

  Tja.. Als een speler zich duidelijk kan verbeteren en je er een redelijke vergoeding voor krijgt ben je als club gewoon verplicht mee te werken (zijn in het verleden rechtszaken over geweest). Dus hier kan City vrij weinig aan doen. We zullen je verder niet missen. Groet, Iemand met een seizoenskaart die wel verlengd is.

 • Kokkie

   

  Ik moet er spontaan van braken

  reageer
 • Martin

   

  Onbetrouwbaar wereldje .... Ik snap dat je een stap wil maken maar niet op deze manier. Braken is Almere City veel verschuldigd. Weinig gespeeld door blessures en dan deze keuze maken. Onbegrijpelijk en jammer. Je krijgt ineens een heel ander beeld van deze persoon. Had een half jaartje gewacht Sven ....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert