De Gier: “Ook zonder Braken van NEC winnen”

ALMERE
Almere City FC trainer Jack de Gier verwacht dat zijn ploeg vrijdagavond ook zonder de vertrokken spits Sven Braken goed genoeg is om in Nijmegen van NEC te winnen. Braken, die twee dagen voor de seizoensouverture voor 4 seizoenen bij NEC tekende, komt overigens vrijdagavond nog niet in actie voor zijn nieuwe werkgever.

Trainer Jack de Gier kan vrijdag in stadion De Goffert geen beroep op Kees van Buuren, Sherjill MacDonald en Faris Hammouti, die allen terugkomen van blessures. Linksback Josef Kvida is wel speelgerechtigd . De Tsjech werd donderdag defintief vastgelegd. Hij komt over van PEC Zwolle en wordt voor een seizoen gehuurd door de Almeerders.

Tom Overtoom is de nieuwe aanvoerder van Almere City FC komend seizoen. Kees van Buuren is gekozen tot reserve-aanvoerder.   

reacties (2)

 • Ron

   

  Kom op zeg. NEC wint dit echt makkelijk. Ik heb niks tegen Almere City maar laten we gewoon realistisch blijven.

  reageer
 • Martin

   

  Zo is het ! Gewoon de mouwen op stropen en ervoor gaan. Ook zonder Braken heeft AC het prima gedaan afgelopen seizoen. Laten we ook niet helemaal 'in de kramp' schieyen. Nergens voor nodig. Soufyan zullen we veel meer missen. Die heeft een enorme prestatie geleverd. Toppertje !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert