Jong City droogt Flevo Boys af in oefenduel

EMMELOORD
Jong Almere City FC heeft het eerste elftal van Flevo Boys zaterdagmiddag opgerold tijdens een vriendschappelijk oefenduel. 

De Almeerders versloegen de Emmeloorders op sportpark Ervenbos met 7-0.

Bij rust stonden de beloften van Almere City FC al met 5-0 voor. Silvester van de Water was topscorer met drie treffers.
 

reacties (12)

 • Piet

   

  Hoe kun je zo vroeg in het seizoen zulke zware tegenstanders zoeken. Team is niet eens kompleet.. maar net wat John zegt , technische staf van het 1e heeft de dans ontsprongen. Dit interim bestuur is nog lang niet klaar als ze tenminste ballen hebben.

  reageer
 • Tja kreeg gelijk

   

  En de spelers maar dik betalen. Broodspelers zijn niet genoeg gemotiveerd als het er op aankomt. Dat hebben we vorig jaar gezien tijdens de pd wedstrijden. Eigen jeugd is de enige optie, maar ja eerst moet deze koopclub nog flink door de stront blijkbaar. Zelfs Hannes horen we niet meer.

  reageer
 • J.

   

  Goedemorgen nieuwe spelers moeten worden ingepast dat vereist training en oefenen met een opbouw. Om.dan meteen tegen 2 derde divisie en.1 hoofdklasse ploeg je oefensessie te starten is een beetje teveel van het goede. Denk dat je eerst met trainingen aan.elkaar moet wennen en patronen moet oefenen en dat dan later tydens een " oefenwedstrijd " uit moet proberen en.dan het liefst tegen een" op papier zwakkere tegenstander". Dit schema is onzin en bij voorbaat tot mislukken gedeeld. Denk dat vanaf deze week de opbouw pas kan beginnen met meer " gelijkwaardige" tegenstanders. Maar zoals mijn naam al zegt #snaphetniethelemaal

  reageer
 • Flevo Boys heeft een duidelijk doel voor ogen: attractief voetbal spelen. En met zeven doelpunten worden wij als toeschouwer direct bediend. Hopelijk gaat men zo door. Want doelpunten maken het voetbal mooi. En met deze spelersgroep en staf zitten wij gebeiteld. Het telraam is besteld.

  reageer
 • Schaapjes

   

  Nou deze tegenstander is gewoon veel beter en een fittere selectie. Heb wel wat lichtpuntjes gezien alleen achterin is het nog niet zo best.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • John

   

  Ik vond vooral die nr 6 van Flevo Boys echt goed vededigen. 3x scoorde Almere City omdat hij niet accuraat verdedigde. TOPPER.

  reageer
 • Mooi voetbal

   

  Flevo Boys heeft een duidelijk doel voor ogen: attractief voetbal spelen. ‘Het moet weer leuk worden om naar Flevo Boys te gaan kijken’, zegt trainer/coach Inne Schotanus. Dank u.

  reageer
 • Jond

   

  Één zwaluw........ In de voorbereiding kan je je tegenstander uitzoeken, straks in de competitie niet meer. Dán wil ik het nog wel eens zien.....Rene K!

  reageer
 • Branda

   

  Lol, wel grappig dat de trainer van Jong Almere City de jongens op scherp zet en uithaald in de kleedkamer, maar zelf nauwlijks op de hoogte is van de tegenstander :-)

  reageer
 • pietverdriet

   

  2e klasse lonkt

  reageer
 • John

   

  Het was niet best en dat is een understatement. Jammer dat de technische staf van het eerste wordt overgeslagen bij de huidige grote schoonmaak. Hoe kun je, zo vroeg in het seizoen, zo weinig beleving als team uitstralen. Pfff...

  reageer
 • Kees

   

  Andere oefenwedstrijd: Urk - ONS Boso Sneek (3e divisie) 3 - 0, doelpunten 2 x Hessel Snoek en 1 x Jan van Slooten. Het was heel overtuigend wat Urk vanmiddag liet zien.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert