City FC speelt thuis gelijk tegen FC Den Bosch: 1-1

ALMERE
Almere City FC wacht nog op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen in de Jupiler League. Vrijdagavond kwam de ploeg van Jack de Gier thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Den Bosch. De einduitslag stond bij rust al op het scorebord.  

In de eerste helft kwam Almere al na 8 min op voorsprong na een weergaloze vrije trap van Gaston Salasiwa. Nog voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte via Sven Blummel, die profiteerde van een communicatie-fout tussen Salasiwa en Mac-Intosch. 

In de tweede helft ging Almere City FC op zoek naar een nieuwe voorsprong, maar het wist nauwelijks meer gevaarlijk te worden. In de slotfase was FC Den Bosch via Mert nog dichtbij de overwinning. 

Opstelling Almere City FC: 
Kramer, Owusu, Mirani, Mac-Intosch, Kvida, Overtoom, Salasiwa, Rijsdijk (Telfer 84emin), Vaarnold (Van der Water 73e min), Brands (Valpoort, 70emin), Hoefdraad. 


 

reacties (2)

 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Beo

   

  Hoop nieuwe gezichten. Moeten nog inspelen op elkaar. Volgens gaat het wel rollen. Wederom vervelende harde muziek op de tribune Niet normaal,misschien is de geluidsman door aan 1 oor. Normaal kan je gezellig met elkaar praten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert