Onnodig verlies Jong City tegen Harkemase Boys

ALMERE • Za 26 augustus 2017 | 17:22 • Zaterdag 26 augustus 2017 | 17:22
Jong Almere City heeft de eerste wedstrijd in de Derde Divisie onnodig verloren. In eigen huis verloor de ploeg van trainer Ivan van Dinteren met 2-4 van Harkemase Boys.

In de eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Jong City. De Almeerders kwamen op een 2-0 voorsprong door doelpunten van James Efmorfidis en Khalid Tadnane. Maar binnen twintig minuten in de tweede helft was de wedstrijd compleet gekeerd. Een fout en een eigen doelpunt van Radinio Balker zorgden voor de 2-2, waarna Harkema-aanvaller Henny Bouius voor de 2-3 zorgde. Jong City kreeg nog kansen op 3-3, maar benutte de kansen niet. Uiteindelijk zorgde Jan Hooiveld voor de 2-4 eindstand.

Door de nederlaag staat Jong City op de zestiende positie van de Derde Divisie. Harkemase Boys staat tweede.