City FC hoopt extra spits vandaag te verwelkomen

ALMERE • Do 31 augustus 2017 | 12:44 • Donderdag 31 augustus 2017 | 12:44
Almere City FC-trainer Jack de Gier hoopt donderdag nog een extra spits te verwelkomen. De Almeerders zoeken nog een tweede spits, naast nieuwe aanwinst Ezra Walian. De club heeft nog tot donderdag 0.00 uur om een opvolger voor de vertrokken Sven Braken te halen, dan sluit de transfermarkt.

De Gier kan vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard niet beschikken over Sherjill MacDonald, Javier Vet, Faris Hammouti, Josef Kvida en Walian. De eerste drie zijn geblesseerd, terwijl Kvida (Tsjechië onder 21 jaar) en Walian (Indonesië) nog interlandverplichtingen hebben. 

De Almeerders staan na twee duels in de Jupiler League op een zestiende plaats, met één punt. Trainer Jack de Gier baalt nog steeds van het duel met FC Den Bosch van vorige week (1-1). "We speelden in fases best goed, maar er was niemand om het open te breken in de fase na de 1-1." Tegenstander Fortuna Sittard heeft een keer gewonnen en verloren en in die wedstrijden vielen liefst twaalf doelpunten.   
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel