City FC verliest bij Fortuna Sittard 2-1

ALMERE
Almere City FC wacht nog altijd op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen in de Jupiler League. Vrijdagavond verloor de ploeg van Jack de Gier in Limburg met 2-1 van Fortuna Sittard.  

Bij rust stond de thuisploeg al met 2-0 voor dankzij twee goals van Stefan Askovski. Tien minuten voor tijd kwamen de Almeerders terug in de wedstrijd na een rake kopbal van invaller Arsenio Valpoort.

Almere City FC heeft tot dusverre 1 punt gepakt uit 3 wedstrijden. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen Helmond Sport, dat de Almeerders vorig seizoen nog in de eerste ronde van de play offs uitschakelde.  


Opstelling Almere City FC: Kramer, Van Buuren (Blackson), Mac-Intosch, Mirani, Owusu, Overtoom (Telfer), Salasiwa, Rijsdijk, Vaarnold, Brands, Hoefdraad (Valpoort). 

Geel: Owusu, Salasiwa, Mirani Mac-Intosch 

 

reacties (4)

 • Moraalridder

   

  Ha ha ha lijkt het Nederlands voetbalteam wel.

  reageer
 • Martin

   

  Almere City is een diesel. De motor is nog niet warm. Wacht tot het motortje op gaan komt. Ik zie een 4e stier in het vooruitzicht.

  reageer
 • A.

   

  Gaan we 2x een periode winnen dit jaar dan? De wedstrijd gister was echt drama. Owusu werd weggespeeld, centrale verdediging wist niet dat je een tegenspeler moet dekken ipv je denkbeeldige vrienden en de aanval ontbrak het aan stootkracht. Dat Overtoom en hoefdraad geblesseerd eruit moesten maakte het allemaal nog kutter

 • @.w.

   

  en, voor welk clubje mag jij dan wel zijn? Als je uberhaupt ooit naar een voetbalwedstrijd bent geweest. vast niet.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ach, die drie suppprters komen er ook wel weer overheen.

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen! Groet van 1 van de 3 supporters!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert