City FC verliest bij Fortuna Sittard 2-1

ALMERE • Vr 1 september 2017 | 19:05 • Vrijdag 1 september 2017 | 19:05
Almere City FC wacht nog altijd op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen in de Jupiler League. Vrijdagavond verloor de ploeg van Jack de Gier in Limburg met 2-1 van Fortuna Sittard.

Bij rust stond de thuisploeg al met 2-0 voor dankzij twee goals van Stefan Askovski. Tien minuten voor tijd kwamen de Almeerders terug in de wedstrijd na een rake kopbal van invaller Arsenio Valpoort.

Almere City FC heeft tot dusverre 1 punt gepakt uit 3 wedstrijden. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen Helmond Sport, dat de Almeerders vorig seizoen nog in de eerste ronde van de play offs uitschakelde.

Opstelling Almere City FC: Kramer, Van Buuren (Blackson), Mac-Intosch, Mirani, Owusu, Overtoom (Telfer), Salasiwa, Rijsdijk, Vaarnold, Brands, Hoefdraad (Valpoort).

Geel: Owusu, Salasiwa, Mirani Mac-Intosch