City FC boekt eerste seizoensoverwinning

ALMERE • Vr 8 september 2017 | 19:32 • Vrijdag 8 september 2017 | 19:32
Almere City FC heeft vrijdagavond de eerste overwinning van het seizoen geboekt in de Jupiler League. In het eigen Yanmar stadion was de ploeg van trainer Jack de Gier met 3-1 te sterk voor Helmond Sport.

Bij rust leidden de Almeerders dankzij een rake kopstoot van centrale verdediger Damon Mirani na een corner. In de tweede helft bracht Arsenio Valpoort met twee treffers de thuisploeg naar een comfortable 3-0 voorsprong.

Een kwartier voor tijd kwam Helmond Sport via een benutte penalty van Zeldenrust op 3-1, maar de Brabanders wisten daarna niet meer gevaarlijk te worden.

Volgende week speelt Almere City FC een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.