SV Urk afgetroefd door SC Genemuiden

URK
SV Urk heeft zaterdagmiddag de derby tegen SC Genemuiden kansloos verloren.
De thuisploeg was met 4-1 te sterk voor de ploeg van Richard Karrebelt.

SC Genemuiden kwam na een kwartier spelen op voorsprong uit een vrije trap
van Omar Kavak. Drie minuten later vergrootte de thuisploeg de voorsprong
via Joran Pot 2-0. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft moest SV Urk op zoek naar de aansluitingstreffer, maar
liep Genemuiden via Jacco Riemens en Frank Kuurman verder uit naar 4-0.
Invaller Gerrit Tol redde de eer voor SV Urk door op fraaie wijze de 4-1
te scoren.

reacties (21)

 • Echte watcher

   

  Kaat is top zie onder ogen dat genemuiden klasse beter is. Zaterdag nog moeilijkere hobbel tegen staphorst. Dick is ff noodzaak nu klaas er niet is. Maar oké met slechtere keep op doel met amper ervaring doet de verdediging ook beter zn best. Die visser zou niet verkeerd wezen. Maar kaat is toch beter. Wat een gezeik na 2de wedstrijd. Ga gauw naar fb.nepsupp

  reageer
 • Aloha

   

  Riekelt Jan op vakantie, Gert Jan gestopt, Klaas geschorst de 1e wedstrijd. Een keeper die niet in goede doen is. Dan is het lastig om een vaste basis neer te zetten achterin de eerste wedstrijden.

  reageer
 • Idee?

   

  Die Lucas Hoekman, zou dat niet een hele geschikte trainer voor sv Urk kunnen zijn?!?

  reageer
 • Kees-2

   

  Karrenbelt vraagt zich af wat er verdedigend aan schort. Nou ik zal hem uit de droom helpen. Kijk naar het verschil met de situatie onder Lucas Hoekman. Toen stond het compacter en was de coaching veel beter verzorgd met vriend Nagel. Met respect maar Dick kan die rol niet aan. Is misschien een controleur op het middenveld maar geen centrale verdediger , laat staan dat hij de coaching kan verzorgen. Klaas Kramer voelt zich niet thuis op de vleugel (kijk ff naar de 2-0 van Genemuiden, die voorzet moet er toch uitgehaald worden?) en 1 + 1 is 2 dus Klaas met Bennie in het centrum en Bennie zal verantwoordelijkheid moeten nemen en eerst zal de verdediging op orde moeten zijn alvorens hij aan opbouw en aanvallen kan denken. Nu wordt Lucas Nagel als controleur gebruikt wat niet goed uitpakt. Is veel meer schakel naar voorhoede toe, gebruik hem daarvoor om aanvallend ook meer af te dwingen want dat is ook minder dan vorig seizoen. Zo maar wat gratis adviezen voor de trainersstaf als zij maandag het gesprek aangaan met de spelers.

  reageer
 • Marco

   

  Vergeet ook niet dat Lucas eerst begonnen was met een duidelijk basis achterin neer te zetten en van daaruit te voetballen. Karrenbelt lijkt eerst met de aanval aan de slag gegaan te zijn met zijn doelstelling van 50 doelpunten en het geschuif met Hessel Snoek. Maar het wordt bittere noodzaak om eerst verdedigend orde op zaken te stellen zodat we niet de rest van het seizoen achter de feiten aan lopen. Kom op Urkers, de beuk erin.

 • Supporter

   

  Voordat de kaat gewisselt word moet hij een zeer zware blessure krijgen want anders keept hij altijd al maakt hij ook de nodige fouten die voor een keeper normaal niet altijd te moeilijk zijn We dachten met de wisseling henk boer naar Peter de boer dat andere keepers ook eens een eerlijke kans zouden krijgen maar nee hoor. Lijkt wel zoals vorige week al geopperd werd over gerrit tol dit ook geldt voor de kaat dat er in het contract staat dat hun sowieso spelen. Trainers geef de jeugd eens de kans wantwoord krijg je meer zekerheid en je kunt de nodige jaren vooruit want de kaat stopt ook elk jaar en als het lijkt alsof hij weer te horen krijgt je keept sowieso hij weer meedoet.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Watcher

   

  Het wordt tijd dat ze de kaat wisselen want die pakt echt geen punten meer voor je. Het wordt tijd voor Lukas Visser. Rust begint bij je keeper en op dit moment is het onrust! Kaat heeft zijn tijd gehad.

  reageer
 • Bal

   

  Gaan niet over 1 nacht ijs. Gewoon een incident en volgende week staan ze er wel weer. Is gewoon even zoeken,en de pech dat elke kans erin zit. Dit heb iedereen wel eens

  reageer
 • Fan Urk

   

  Gewoon 4-3-3.....ipv 4-4-2.....hier lag de fout

  reageer
 • Kloaser

   

  4 3 3 is achterhaald en dat systeem kun je alleen spelen als je echt goede 'buitens' hebt.Die heb je op dit moment niet en dan is 4 3 3 een kansloze formatie

 • Teun

   

  Dit is het resultaat van een 'vriendjenploeg'.En Karrenbeld doet daar aan mee.De beste man waait met alle winden mee.Lukas Hoekman wordt gemist en zijn visie mbt voetbal was goed.Deze man is op een rare manier weggegaan en bij deze zeg ik nu al......Karrenbeld haalt de kerst niet en krijgen we weer een trainersproblematiek waar Urk om bekend staat.Denk aan Jan Potma,Rene Bakhuis en ga zo maar door.Noem je de naam SV Urk en due trainers spuwen voor en dat allemaal door vieze spellejes die er door bestuur en spelers gespeeld worden

  reageer
 • Supp

   

  Gerrit Tol doet het als invaller goed! Dick laat voor de zoveelste wedstrijd op rij zijn zwakte zien in de verdedediging. Ook Kaat ziet er de laatste wedstrijden niet goed uit. En laat de trainer zich met zijn spelers bezig houden ipv met de arbitrage, die trouwens wel duidelijk een paar keer faalde. Hopelijk krijgt Lucas Schraal vaker de kans om zich te laten zien! Hoop dat hij het vertrouwen krijgt! Succes Urk! Nor Vuren! Jullie kunnen het zeker! Strijd, passie en plezier!

  reageer
 • urk supprter

   

  jongens karrenbelt zegt het goed dat urk achter de feiten aanliep. ja vorige week ook al. Onze vertrouwde verdediging met dunnink kramer moet terug want met dick achterin komt het niet goed. urk heeft zn kansen ook wel gehad. hessel 3 keer. flier had rood moeten krijgen. Maar al met al was het een kansloze nederlaag. ja tegen jongens als kavak moet je scherp zijn en ben je dat niet dan gaat het achterin geheid mis.jammer volgende week staphorst

  reageer
 • hoo

   

  En die kramer van jullie ook zeker een rode kaart moeten krijgen dus dat scheelt

 • Tja Tj

   

  Ach we zijn net twee wedstrijden onderweg. Genemuiden was gewoon beter. Vorige week 2 punten laten liggen. Het komt wel goed. Hopelijk een mooie middenmoot plek.

  reageer
 • Supporter

   

  Wat jammer dat We zo op alle fronten zijn afgetroefd door sc Genemuiden. Het was ook nog een verdiende overwinning van Genemuiden. Enig licht puntje was zoals ook al is gezegd lukas schraal.Misschien een optie om mee te beginnen. Jammerlijk dat jan is uitgevallen met waarschijnlijk wat ik hoorde vanmiddag zijn hamstring hopelijk niet al te lang eruit want die mis je node. Zoals onze trainer zelf ook al zei zeer matig verdediging vanmiddag maar voorin lieten ze niet vwel zien de eerste helft waar normaal kaatsen naar elkaar niet echt wou lukken. Gelukkig mocht klaas na zijn overtreding staan maar voor hetzelfde geldt had flier er na de overtreding ook wel af gekunnen. Jongens het hoofd weer op nul en op naar staphorst

  reageer
 • Jerry

   

  Het linkerrijtje nadert...

  reageer
 • Vraagje @OF

   

  Redde Gerrit Tol of Lucas Schraal de eer? Volgens mij de laatste . Ere wie ere toekomt!

  reageer
 • dom vraagje

   

  nog nooit bij Urk 1 gekeken zeker dat je Gerrit Tol niet van Lucas Schraal kan onderscheiden, dit is toch echt wel Gerrit Tol lijkt mij.

 • Marco

   

  Inderdaad ere wie ere toekomt: Gerrit Tol maakte wel degelijk de eretreffer.

 • Ohhh wat errrug

   

  Volgende week driepunter en de nul houden .1 op 1 verdedigen voorin en druk zetten voorin krijg je gaten op het middenveld zie de twee goals van vorige week. Deze week idem dito. Staphorst is ook bagger en Apeldoorn ook. En genemuiden heb veel hoger budget als urk. Kavak was ook bijna weg maar kreeg de helft meer salaris dankzij een sponsor .

  reageer
 • Marco

   

  Tja, elke hoofdklasser heeft een hoger budget dan Urk. Daarover moeten we niet zeuren. Dat is de keuze die gemaakt is: alleen eigen jongens en geen budget voor spelers. Het was vanmiddag niet goed van Urk en ik ben het met Kees eens; Karrenbelt moet meer energie steken in het beter laten spelen van z'n ploeg dan in dat geouwehoer tegen de arbitrage, daar win je niks mee.

 • Urker

   

  Bedoelde karrenbelt 50 tegendoelpunten? Met de Kaat op doel schieten we al aardig op

  reageer
 • Supporter

   

  Enigste lichtpuntje: Lucas Schraal!

  reageer
 • Kees

   

  Net als vorige week te snel op een 2 - 0 achterstand. Het werd een partij vechtvoetbal waar Genemuiden veel beter in was. Pas na de 4 - 0 toen Genemuiden de buit binnen had liet Urk pas wat zien wat er een beetje op leek. Daardoor terechte nederlaag. Zorgpunt is dat trainer Karrenbelt in de 1e helft veel meer met de scheidsrechter bezig was dan met zijn dolende ploeg. Richard, dat hoort niet zo, dat is contraproductief. Het is beter energie te steken in het coachen van je spelers dat was vanmiddag bittere noodzaak.

  reageer
 • Gait

   

  Karrenbelt haalt de kerst niet!

  reageer
 • Watcher

   

  Was jan geblesseerd dan dat ie gewisseld werd. Afijn nog 47 goals te gaan. Moeten we er niet meer tegen krijgen anders heb je er nog niets aan. Jammer voor de meegereisde supporters

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert