Triathlon Vereniging gedegradeerd uit Eredivisie

ALMERE
Het team van Challenge / TV-Almere is zondag als zestiende en laatste geëindigd tijdens de Challenge Almere-Amsterdam. De groep eindigde met een tijd van 1 uur, 37 minuten en 35 seconden. Almere is nu gedegradeerd uit de eredivisie.

Squadra uit Eindhoven won de vijfde teamrelay in de Eredivisie. Het team deed er 1 uur, 27 minuten en 10 seconden over. De relay is een estafettewedstrijd, waarin vier teamleden elk 380 meter zwemmen, 7 kilometer fietsen en 2,5 kilometer lopen. 

De eredivisie triatlon bestond dit jaar uit 5 wedstrijden. De relay in Almere was de laatste van de 5. De start en finish waren op de Esplanade in Almere. De Challenge Almere-Amsterdam is Europa's oudste lange afstand triatlon.

 

reacties (2)

 • Brenda Caro

   

  Heel jammer dat de dames niet genoemd worden, waarom alleen maar negatief. De dames hebben het namelijk super gedaan. Ze hebben een heel jong team, gisteren gestart met Joyce, Romy, Silke en Maaike gemiddelde leeftijd 16,5. In de dag uitslag 5e geworden. Tijdens de overige 4 wedstrijden hebben ook Ilona,Corine en Danielle als reserve geholpen om de dames in de einduitslag op een 4e plek te krijgen. Maar ach dat schijnt voor de media niet belangrijk te zijn. Op naar volgend jaar.

  reageer
 • Gert van Boven

   

  En hoe hebben de dames van TV Almere het gedaan?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert