Almeerse Hockeyers onderuit bij Pinoké

ALMERE • Zo 17 september 2017 | 16:01 • Zondag 17 september 2017 | 16:01
De hockeyers van Almeerse Hockeyclub hebben ook het tweede competitieduel in de hoofdklasse verloren. De formatie van coach Pasha Gademan kwam op bezoek bij Pinoké nog terug van een 1-0 achterstand, maar ging desondanks onderuit (2-1).

Op slag van rust was het Pinoké dat via Dennis Warmerdam op voorsprong kwam. Stijn Jolie scoorde eind derde kwart via een strafcorner de gelijkmaker. Daarna kregen de Almeerders kansen op 2-1, maar was het de thuisploeg dat via Marlon Lansbrug de winnende treffer maakte.

Vorige week gingen de Almeerders bij de start van de competitie ook al onderuit tegen SCHC (2-3).