Opnieuw nederlaag voor SV Urk

URK
De voetballers van SV Urk zijn ook na vier duels in de hoofdklasse B nog zonder overwinning. De Urkers ging onderuit in Zwolle bij het gepromoveerde Berkum (3-0).

Urk had het vanaf het beginsignaal lastig met Berkum, die ploeg gaat aan kop in de hoofdklasse B. Johnsen Bacuna kopte de bal na vijf minuten op de bovenkant van de lat, terwijl Bacuna en Chris van der Meulen in kansrijke situatie niet wisten te scoren. Urk stelde daar pas na ruim
een half uur spelen iets tegenover, toen Jelle de Boer de bal net over het doel van Berkum kopte.

Ook na rust kwam Urk maar niet in haar spel. Berkum was de betere ploeg en kwam via Mark Bloemendaal ook op voorsprong. Zijn pegel in de kruising was Cornelis Koffeman te machtig. Urk probeerde het daarna wel, maar het was Chris van der Meulen die het duel besliste met de 2-0. In de slotfase scoorde Hoeseb Yakob ook nog de 3-0.

Urk is door de nederlaag de nummer 15 in de hoofdklasse B, met één punt uit vier duels.

reacties (22)

 • Sup

   

  Welke keepers van de jeugd dan 😂 Zitten nog niet eens op 50% van de kaat.

  reageer
 • Kees

   

  Hoezo sinds hoekman en wat heeft de kaat er mee te maken. Je mist leiding achterin gertjan en Siemen. En voorin ook even iets wisselen. Maak je niet druk.competitie begint net. Met zn allen schouders eronder en hier niet brullen maar brul zaterdag maar met me mee

  reageer
 • Sv urk supporter

   

  Weten jullie wanneer dit hele gebeuren is begonnen nadat de spelers hadden besloten dat ze niet meer verder wilden met lukas. Oké dat kan maar vanaf die dag begonnen met de wedstrijd tegen oranje Nassau Groningen is het niet meer goed gekomen. Ze hebben gekregen wat ze wilde alleenn ze laten het nu niet zien dat het beter ging dan onder lukas nee sinds ze hebben wat ze willen is het alleen maar slechter geworden. En sinds wanneer is het verboden als je spelers hebben die uit vorm zijn er buiten te zetten of sinds wanneer is het normaal dat spelers met al een blessure voor de wedstrijd dat ze gewoon voetballen. Jelle is gewoon uit vorm dus waarom zou de tandem van vorig jaar bij a1 niet gewoon opgesteld worden lukas schraal met klaas romkes en hessel snoek ernaast. En laten We eerlijk zijn de kaat haalt geen punten meer voor ons laten We gewoon de jeugd de kans geven want de vaste supporters zagen hem al niet fit aan de wedstrijd beginnen.

  reageer
 • Kees

   

  Top ga jij lekker naar fb. Voor zaterdag de voorspelling. Azsv-zuidvogels 1-0 Berkum -Apeldoorn 1-2 Eemdijk-dfs 2-2 Huizen -genemuiden 1-3 Hzvv -staphorst 1-1 Nsc-Sparta 1-2 Putten-ajax 1-4 Urk -excelsior 3-2

  reageer
 • pit

   

  Wie volgt Karrebelt op?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Flevo Boy

   

  Wanneer gaan ze weer stemmen?

  reageer
 • Echte watcher

   

  Zaterdag 3 punter.Neem aan dat scout zn werk heeft gedaan

  reageer
 • Jaap

   

  Opnieuw was het de 2e helft duidelijk minder, net als tegen Genemuiden en Staphorst. Wat gaat er in de rust en daarna fout? Volgens mij is het naast een mentale kwestie ook een zaak van minder conditie dan de tegenstander en dat was de afgelopen jaren onder Rolf en Lucas wel beter voor elkaar. Middenveld is niet in balans en Jelle had weer een offday en mocht toch weer 75 minuten blijven staan. Toen de fatale 2-0 viel werd pas Schraal gebracht en dat was duidelijk te laat. Met Karrenbelt zouden we een kanjer binnen gehaald hebben maar ik zie het helaas nog niet, integendeel.

  reageer
 • polderboer

   

  karrebelt is binnegehaald als de verlosser van urk. je ziet nu al wat het teweeg brengt. urk staat bijna onderaan. zaterdag ben ik in de auto gestapt en naar berkum gereden. had later spijt dat ik niet naar flevo boys ben gegaan. voorlopig kijk ik naar flevo boys en niet meer naar urk. vind het wel jammer maar ze krijgen nu wat ze verdienen.

 • Insider

   

  Mensen, laten wij niet te snel oordelen! Het vertrouwen is er op dit moment niet bij een aantal spelers en je speelt tegen ploegen die elk jaar investeren! Het is overkomelijk dat je zo nu en dan tegen een nederlaag loopt. De goals tegen zijn 9/10 fouten en de Kaat moet nu echt onder de lat vandaan! Kun je als ploeg ook niet op vertrouwen. Vorig jaar had je ploegen als Dronten en Barneveld en daarvoor heb je nu Ajax, Berkum etc. Competitie is veel beter dan vorig jaar. Laten wij hoop houden op betere tijden!

  reageer
 • Hoezo??

   

  Hoezo de competitie is veel beter dan vorig jaar? Aan de bovenkant zijn ACV en DOVO weg en daar zijn mindere ploegen voor terug gekomen. Ik denk eerder dat Urk dit jaar gewoon veel slechter presteert dan vorig jaar ...

 • Jerry

   

  Doelpunten vallen meestal door fouten dus 9/10 is dan toch logisch?

 • Watcher

   

  Laat karrenbelt nou eerst de poppetjes eens op de juiste plaats zetten! Laat Jelle de boer 8 wedstrijden in het 2e ballen om vertrouwen op te doen en stel je middenveld van vorig seizoen gewoon weer op! Het is nu te vaak de lange bal terwijl we vorig jaar onder Lucas hoekman zulk leuk attractief voetbal speelden van achteruit!

  reageer
 • polderboer

   

  gaat karrebelt ook niet lukken. hoekman pakte de jongens aan en is daarom eruit gewerkt.

 • Geert

   

  De Kaat was zaterdag de enige met een voldoende pakte veel ballen het had anders wel 6 of 7 nul kunnen worden de drie doelpunten stond de verdediging te slapen

  reageer
 • Toeschouwer

   

  Kaat blijft 3x naar de bal kijken, niet eens een reactie......oke de 2-0 kan ik begrijpen dat je een loeier verwacht in de bovenhoek

  reageer
 • Frenky

   

  Hoera voor Berkum gefeliciteerd jongens, jullie hebben gevoetbald als leeuwen👍 Integendeel tot Urk, wat een vertoning.👎

  reageer
 • Kaat

   

  Alle goals zijn wel klassieke keepersfouten.

  reageer
 • Kaat 1

   

  Man ik doe elke week mijn stinkende best.

 • Volger

   

  Bij SV Urk hapert er iets. Jeugdopleiding faalt en om beter te worden, zeggen ervaren volgers, zullen er twee spelers bij moeten komen die sturing kunnen geven aan dit dolende team zonder echte leider. De spits van nu hoort echt niet op dit niveau thuis. Wil SV Urk de supporters blijven houden, dan zal er wat gebeuren moeten. Niet alleen in de selctie, maar toch ook bij de TC.

 • Kees

   

  Hoezo was toch contract voor 1 jaar of ben ik nou gek. De titelkandidaten gehad, de scout heb zn werk nu wat beter verricht door bij excelsior te spieken. Hop naar plan b. Niet opgeven,geloof is er. Wisten van tevoren 1ste 5 zijn moeilijk.

  reageer
 • Kers

   

  Bedroevend

  reageer
 • Realist

   

  En dan had je het 1 jaar geleden. Zo gied voor elkaar. Mooi voetbal, punten, plezier, passie. Ik zou het bestuur dat L.Hoekman zijn contract niet wilde verlengen maar bedanken.

  reageer
 • Urker

   

  Ik mis lucas hoekman

  reageer
 • Urker

   

  Mee eens wanbeleid ten top

 • Kees

   

  Kop op,tegen Excelsior is er altijd een kans. Staphorst en genemuiden nijkerk een berkum gehad. Na excelsior moeten er weer punten gepakt worden. Klaas romkes en schraal er volgende week in komt het helemaal goud

  reageer
 • Ole

   

  Zo is het. Excelsior spelen we ook van de mat. Nor Vuuren!

 • Urker

   

  Terecht verloren, er zal heel wat moeten veranderen anders wordt het een heel moeilijk seizoen...

  reageer
 • Ole

   

  Gelukkig begint Urk nu veel beter te voetballen. Mooie combinaties. Kartenbelt laat Hoekman zien hoe het moet! Kom op jongens zit nu even tegen maar volgende week pakken we de punten tegen excelsior. (Of zei ik dat nou vorige week ook al over Berkum) in ieder geval, we zijn op de goede weg! Mit unkanger kunnen we het. Ook nu hadden we het beste van het spel en speelden we Berkum van de mat. Vervelend dat de bal per ongeluk in het doel rilde maar dat kan iedereen overkomen. In ieder geval pakjen we een periode.

  reageer
 • Supporter

   

  Laat ik maar zwijgen... ons club lied: strijd, passie en plezier.... niet gezien.

  reageer
 • Jerry

   

  Ik wel. Bij de tegenstander....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert