SV Urk lijdt 4e nederlaag op rij

URK • Za 30 september 2017 | 17:18 • Zaterdag 30 september 2017 | 17:18
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag de vierde nederlaag op rij geleden. Op sportpark De Vormt verloor de ploeg van trainer Richard Karrenbelt met 2-1 van Excelsior '31.

SV Urk was de eerste 20 minuten de bovenliggende partij maar wist niet scoren. Dat deden de bezoekers uit Rijssen wel na 26 minuten door een vrije trap achter de jubileren de doelman Cornelis Koffeman te schieten. Koffeman speelde zijn 300e wedstrijd voor SV Urk. Vier minuten later kreeg Excelsior'31 een strafschop na een overtreding van de Urker aanvoerder Riekelt-Jan Brands, die goed werd binnen geschoten door Hielke Penterman. Na rust probeerde SV Urk nog wel iets te forceren maar dat leverde alleen nog een doelpunt van Hessel Snoek op. Zo blijft SV Urk na vijf wedstrijden op 1 punt staan.

Komende week staat voor SV Urk de uitwedstrijd tegen Zuidvogels op het programma. Dat is de ploeg die vorig seizoen zorgde voor de degradatie van Flevo Boys door in de nacompetitie twee wedstrijden van de Emmeloorders te winnen.