Endeveld-Remmé negende op TT Circuit Assen

ENS
Het zijspanduo Kees Endeveld en Jeroen Remmé uit Ens heeft zondag op het TT Circuit van Assen het motorsportseizoen bij de British Superbikes afgesloten met een negende plaats. Ze behaalden dit resultaat in de laatste race. Tijdens de eerste race op het Drentse circuit eindigde het duo zaterdag op een teleurstellende zeventiende plaats. 

Het duo kampte in die eerste race met technische problemen aan de Kawasaki motor. Tijdens de wedstrijd op zondag liep de Kawasaki beter. Ook was stuurman Kees Endeveld beter in vorm. Dit leverde het duo de negende plaats op. De race werd met overmacht gewonnen door de Britse broers Tim en Tristan Reeves. 

Het seizoen zit er nu op voor het zijspanduo uit Ens. Stuurman Kees Endeveld: "Het was een erg moeizaam seizoen, met vooral veel mechanische problemen waar je eigenlijk zelf niet veel aan kunt doen. Toch hebben we ook progressie geboekt, want in één van de wedstrijden hebben we een hele sterke Nederlandse concurrent, John Smits, achter ons weten te houden en in een rechtstreeks duel verslagen."
 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert