Van Lunteren niet naar laatste 16 Champions League

ALMERE • Wo 11 oktober 2017 | 23:08 • Woensdag 11 oktober 2017 | 23:08
Het vrouwenelftal van Ajax met de Almeerse Desiree van Lunteren is er niet in geslaagd om bij de laatste zestien van de Champions League te komen. In Italië werd met 2-0 verloren van Brescia. De eerste wedstrijd in Amsterdam werd nog gewonnen met 1-0.

Het lukte Ajax in de eerste helft niet om echt gevaarlijk te worden. Het eerste doelpunt werd voor Brescia gescoord door Katarzyna Daleszczyk na een corner.

In de tweede helft kon Van Lunteren bijna 1-1 scoren via een vrije trap, maar de bal trof het doel niet. Tegen het einde van de wedstrijd bracht Mónica Mendes met een kopbal de Italianen op 2-0.