SV Urk wil crisis bezweren tegen Ajax

URK
Hoofdklasser SV Urk wil zaterdag eindelijk de eerste zege van het seizoen boeken in de Hoofdklasse B. De formatie van Richard Karrebelt speelt dan op eigen veld een thuiswedstrijd tegen de amateurs van Ajax, de huidige nummer 4 van de ranglijst.

SV Urk kampt momenteel met een sportieve crisis: uit de eerste 6 wedstrijden werd slechts één puntje behaald. De ploeg staat op de laatste plaats van de Hoofdklasse B.

Afgelopen zaterdag uitte trainer Karrebelt fikse kritiek op zijn spelers na de verloren uitwedstrijd bij Zuidvogels. De oefenmeester vond dat zijn spelers zich niet aan de gemaakte afspraken hadden gehouden.

Volgens aanvoerder Jan van Slooten was deze kritiek terecht. De captain vindt bovendien dat zijn ploeg moeilijk met druk kan omgaan dit seizoen.Ondanks de sportieve malaise voelt trainer Richard Karrebelt nog altijd veel vertrouwen van zijn spelers.


 

reacties (8)

 • C junioor

   

  Kees kom nog even terug op je trietste posting van zondag. Het eerste deel heb ik al naar het rijk der nonsens gestuurd. ben in historie gedoken en begreep dat er destijds 3 hele fanatieke jonge voetballers in b1 liepen. steven kork-lubbert (de parre) kramer en lucas. Toen ze naar ajun gingen die zomer speelde lucas in voorbereiding al met eerste mee en na paar wedstrijden in ajun speelde hij het hele seizoen als jochie in het eerste. Snel daarna kwamen zijn voetbal maatjes Steven en Lubbert er ook bij. Dus, ja Kees, hoe serieus moeten we je verhalen uit je duim nog nemen? Het eerste wens ik succes vanmiddag.

  reageer
 • Kees

   

  Zin in morgen,hoop dat de 12 de man zich nu een x laat horen. Niet in de laaste 10 minuten alles in de aanval maar nu een aanvalsgolf eerste helft. Net als tegen het grote ajax compact spelen want ajax speelt slim. Kom op toppers.

  reageer
 • Jaap

   

  Succes jongens. Eindelijk een 3 punter binnen halen. Is echt bittere noodzaak. Winnen en dan komt het vertrouwen supersnel terug. Vorig seizoen was dat er toch ook?

  reageer
 • Schaapjes

   

  Kom op jongens, jullie wilden een andere trainer. Nu eens scherp beginnen want in de loop van de wedstrijden zien we steeds wel goede dingen alleen staan we dan al steeds 2-0 achter. En tegen die hoofdklassers maak je er niet zomaar 2, laat staan 3. Eerst maar eens de nul houden!!!

  reageer
 • Zekerheidje

   

  Op het moment als sv Urk het veld betreed en ze hebben geen vertrouwen in de opstelling of doelstellingen van de trainer ....dan is een Urker zo...Wij weten het beter jongens gewoon op de manier die wij gewend zijn...daardoir verspverspelen ze punten.....en vrijdags na het werk wat minder drinken tijdens het vis roken...en niet om half2 nog in de torenstraat gezien willen worden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Pietertje

   

  De spelers moeten hun koppen bij elkaar steken en nu eens gaan beslissen op wat voor sport zitten ze. Ophouden met zeuren en ga nu eens voetballen . Of je het nu wel of niet eens bent, voetballen met je luie lichaam en ga de club naam hoog houden en niet zo te grabbel gooien zoals nu gebeurt. Het is een voorrecht om in het 1e te mogen voetballen. Doe daar wat mee. Laat zien dat je een echte urker bent zaterdag en geen mietje. En publiek laten weten zaterdag massaal acht het team staan en een echte supportersgroep zijn waar over 10 jaar nog over gesproken word. Dan weet ik zeker dat men zaterdag 3 punten krijgt

  reageer
 • Volger

   

  Die keeper moet wat minder op zn verdediging zeuren en wat meer doen waarvoor hij er staat. Afstandschoten moeten voor een keeper zijn. Dan krijgt de groep ook wat meer vertrouwen

  reageer
 • Pijnlijk

   

  Smoesjes Smoesjes Smoesjes. Op het moment dat ik van Sloten hoor praten krijg ik al de kriebels.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert