City FC gehavend richting Telstar

ALMERE
Almere City FC heeft te maken met de nodige personele problemen in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Telstar van zondagmiddag. Trainer Jack de Gier kan geen beroep doen op aanvaller Archille Vaarnold en middenvelder Kevin Brands. Zij liepen blessures op in bekerwedstrijd tegen AZ van afgelopen donderdag. City verloor met 0-4.

Ook aanvoerder Tom Overtoom en Jergé Hoefdraad nog niet inzetbaar vanwege langdurige blessures. Javier Vet en Sjerjill MacDonald zijn op de weg terug na blessures, maar voor hen komt de uitwedstrijd tegen Telstar nog te vroeg. Zij komen zaterdagmiddag wel in actie voor Jong Almere City FC.

Telstar staat momenteel op de zesde plaats van de Jupiler League met 17 punten uit 10 wedstrijden, terwijl Almere City FC vijftiende staat met 10 punten uit 10 duels.   

reacties (2)

 • Thomas

   

  Jack de Gier geeft gewoon antwoord op de vragen van de journalist, is geen Calimero gedrag. Als Almere City FC weer een beetje gaat draaien staat er een heel goede selectie, Mac Donald is weer fit en zal komende week aansluiten, persoonlijk hoop ik dat gedurende de blessure van vaarnold van der water op die posi tie kan spelen tot hoefdraad weer kan spelen. Mac Donald op 10 zetten ipv brands en hoppa let maar op.

  reageer
 • Levi

   

  Hou eens op met dat Calimero gedrag, excuses zoeken voor dat de wedstrijd is gespeeld, zoek dan lekker een andere trainer, die vertrouwen uitspreekt, die meer bluf toont. Elke week hoor je weer welke spelers er niet zijn. Lekker interessant , praat liever over de spelers die er wel zijn, geef deze vertrouwen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert