Hockeyers Almeerse onderuit bij HGC

ALMERE • Zo 29 oktober 2017 | 13:53 • Zondag 29 oktober 2017 | 13:53
Op bezoek bij HGC zijn de mannen van de Almeerse Hockey Club er niet in geslaagd om de eerste overwinning van het seizoen in de hoofdklasse binnen te slepen. Het werd 4-1 voor de thuisploeg.

Al na zes minuten scoorde Wiegert Schut voor HGC, dat amper drie minuten later via Rik van Kan op een 2-0 voorsprong kwam. Terrance Pieters bracht met een benutte strafcorner de spanning terug in de wedstrijd, maar Nicholas Budgeon scoorde namens de thuisploeg tien minuten voor tijd de beslissende 3-1. In de slotfase zorgde Dick Möhlmann nog voor 4-1.

Concurrent HDM verloor met 2-3 tegen Den Bosch. Daardoor staat de formatie van coach Pasha Gademan nog altijd samen met HDM onderaan in de hoofdklasse.