ASV Dronten wint van Vroomshoopse Boys

DRONTEN
ASV Dronten heeft een belangrijke overwinning geboekt op concurrent Vroomshoopse Boys. De ploeg van Raymond Schuurman won het uitduel met 1-3. 

Na een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Ton Kunst. In de 35e minuut kwamen de mannen uit Dronten weer op gelijke hoogte door een treffer van Jeroen van der Meer. 

Na de rust zorgde Van der Meer ervoor dat Dronten op voorsprong kwam. In de 72e minuut besliste Jodi de Boer de wedstrijd door de 1-3 te scoren. 

reacties (4)

 • Polderboys

   

  Helemaal eens met Henk. Als je kijkt naar de selectieteams van Asv Dronten, mag je zeker wel een "hoofdklasse visie" durven te hebben. Het is belangrijk dat we blijven investeren in de jeugd, maar ook ervaring van buitenaf is belangrijk. Een goede mengelmoes is het recept voor een prima niveau.

  reageer
 • Henk

   

  Ik kan mij volledig vinden in de reacties van George. Het vlaggenschip van ASV Dronten moet gewoon minimaal eerste klasse spelen. Ik ben zelfs van mening dat het bestuur ook mag uitspreken, dat de ambitie op hoofdklasse niveau ligt. Als 'wij 'zo lopen te pronken met onze jeugdopleiding, dan mag van het 1e ook wel wat verwacht worden. Spelers zullen dan ook eerder blijven. De eerste stappen naar een leuk seizoen zijn gezet, nu zorgen dat de subtop in zicht blijft !

  reageer
 • Gerrit

   

  Een stabiele 1e klasser is het hoogst haalbare voor deze vereniging. Anders moeten de jeugdelftallen echt op een hoger niveau gaan spelen. O19 moet dan minstens 2e of 3e divisie spelen en dan nog kunnen jaarlijks maar enkele spelers aanhaken. Ambitie is goed, maar wel realistisch blijven. Alleen met spelers van buitenaf kunnen we ons momenteel in de 1e klasse handhaven en verder is het een zeer smalle selectie met een mindere bankbezetting.

 • George

   

  Prima overwinning, met vooral een sterke 2e helft !

  reageer
 • pietje

   

  Zoals ik vorige week al aangaf, hebben de trainers het goed voor elkaar! Het begint steeds beter te lopen, vooral nu het ook voorin op orde is. Een spits die een knappe assist kan geven, de linksbuiten die steeds dreigend is in de 1 op 1 met de keeper, en de rechtsbuiten die na zijn terugkeer weer even snel en dreigend is als altijd met 2 belangrijke goals. En niet te vergeten de hardwerkende nummer 10, die een echte aanjager is achter de spitsen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze selectie lekker mee kunnen draaien in deze mooie eerste klasse Oost! Ga zo door!!

  reageer
 • Pietje de echte

   

  Ben het niet eens met namaak Pietje. De echte spits ( Dronten jonge) kwam er in en maakte een echte spitse goal en liet het elftal beter spelen en niet de door u genoemde namaak spits die alleen maar balverlies lijdt. ( tel ook eens vanaf minuut een hoeveel eigen opgeleide spelers basis staan) gisteren waren dat er 6 en lees dan het stukje op de Asvd site van voorzitter Aasman hoezo zelf opgeleide spelers.

 • Supporter

   

  Helemaal mee eens. Mooie en belangrijke overwinning en een plek in de middenmoot! Knap gedaan heren en nu vasthouden!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert