SV Urk bekert simpel verder

URK
De voetballers van SV Urk hebben simpel de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. Op bezoek bij zondagderdeklasser FC Oldemarkt wonnen de Urkers met 4-0.

Voor rust scoorde Gerrit Tol namens de bezoekers, die verzuimden om vaker dan één keer te scoren. Aan het begin van de tweede helft zorgde Hessel Snoek voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Snoek in Tol waren in de slotfase beiden nogmaals trefzeker. 

Volgende week wacht voor de Urkers weer de competitie in de hoofdklasse B. Dan speelt Urk een thuisduel tegen HZVV.

reacties (4)

 • @Watcher

   

  Je verwart HZVV met AZSV.

  reageer
 • Watcher

   

  In de beker kun je niemand onderschatten. Het gebeurt in de eredivisie /jupilair /divisie 2 een 3 en hoofdklasse dat je op je muil gaat tegen een tegenstander die 2 of drie klassen lager speelt. Goed van karrenbelt om op zn sterkst te beginnen. Bij verlies krijg je dat gezeur weer en weg vertrouwen. Op,tegen hzvv die niet te onderschatten is. Want urk is paar x bij de neus genomen door akkerman en die van rik van eerden zat die er ook niet in waar toen 2 x van verloren werd. Compact,want zo speelt hzvv ook.Weinig goals mee,maar ook weinig tegen. Plots staat er 4 man voor de goal van hzvv dus oppassen.

  reageer
 • Tja

   

  Oldemarkt uit is altijd lastig. Met wat geluk heeft Urk deze noordelijke derby in winst kunnen omzetten. Proficiat!

  reageer
 • Goud van oud

   

  Zeer knappe prestatie van Urk. Uiteindelijk heeft Oldemarkt wel Blankenham uitgeschakeld in de poulefase.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert