City FC knokt zich naar een 2-2 gelijkspel in Emmen

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De Almeerders knokten zich, na een 2-0 achterstand, knap terug naar een 2-2 gelijkspel.

Bij rust leidde de thuisploeg met 1-0 dankzij een goal van Cas Peters na 35 minuten. Direct na rust sloegen de Emmenaren opnieuw toe: Glenn Bijl mocht met een hard diagonaal schot de 2-0 binnenschieten. De wedstrijd leek beslist, maar na 70 minuten sloeg Almere City FC in een tijdsbestek van 3 minuten twee keer toe via Damon Mirani en Silvester van der Water.  

Almere City FC wacht nog altijd op de eerste uitzege van het seizoen. Volgende week spelen de Almeerders opnieuw een uitwedstrijd: dan is Jong FC Utrecht de tegenstander.  


Wedstrijdverloop:

 89. Weer een goede kans voor Almere: Walian kopt maar Telgenkamp tikt de bal uit de hoek met een uiterste krachtsinspanning. 

85. Oei: Kans voor Almere City Fc op de 2-3 maar de inzet van Silvester van der Water wordt op het laatste moment geblokt. 

73. Goal Almere City FC: Silvester van der Water mag de 2-2 aantekenen nadat een schot van Dennis van der Heijden ternauwernood uit de bovenhoek kon worden getikt door Telgenkamp.  Van der Water scoort in de rebound dankbaar de 2-272. Voorzet van Walian gaat hard voorlangs de Emmer goal. 

70. Goal Almere City FC: 2-1 na een corner raakt Javier Vet de lat, Damon Mirani schiet vervolgens in de rebound hard de 2-1 binnen. 67. MacDonald komt bij Almere in de ploeg voor Valpoort. 

64. Cas Peters volleert de bal ina een voorzet vanaf rechts n de handschoenen van Almere goalie Chiel Kramer. 

57. Linbksback Kvida verlaat het veld bij City FC, spits Van der Heijden komt binnen de lijnen. 

56. Cas Peters schiet hard op de binnekant van de paal namens de thuisploeg. 

47. Goal FC Emmen: wat een belabberd begin van de 2e helft voor Almere City FC: Glenn Bijl mag hard diagonaal de 2-0 binnenschieten vanaf de rechterkant. 

46. We zijn weer begonnen in Emmen. 

Het is rust, FC Emmen leidt met 1-0 

39. Fc Emmen is dichtbij de 2-0 maar Bannink schiet van dichtbij hard over de goal van Almere City FC. 

36. Goal: 1-0 voor FC Emmen: voorzet van Haydary kan eenvoudig worden binnengewerkt door Cas Peters.  

31. Schot van Anass Ahannach kan tot corner verwerkt worden door weer Telgenkamp, die aardig staat te keepen. 

30. Weer een goede kans voor Almere: Walian krijgt veel tijd op de punt 16 en mag aanleggen maar weer ligt Telgenkamp in de weg. 

25. Hard schot van Javier Vet wordt door FC Emmen goalie Telgenkamp tot corner verwerkt. City FC groeit beter in de wedstrijd. 

22. Geel voor Damon Mirani na vasthouden van Cas Peters, die dreigde door te breken. 

21. Kans Almere City FC: aardige poging van Arsenio Valpoort, maar Telgenkamp kan de bal uit de bovenhoek tikken.  

18. Almere City FC komt heel goed weg: voorzet vanaf links kan worden binnengewerkt door FC Emmen spits Omran Haydary, maar hij  mikt net naast. 

9. FC Emmen met weer een dikke kans: Chiel Kramer zijn goal uit, bal kan alsnog voorgegeven worden, maar de kopbal van Bannink gaat uiteindelijk over voor het lege doel van Almere. 

4. Ook FC Emmen is direct gevaarlijk vanaf de rechterflank, maar de voorzet van Cas Peters kan niet binnengewerkt worden en belandt na een scrimmage in de handen van doelman Kramer.  

3. Grote kans voor Almere City FC: Valpoort stuit van dichtbij op FC Emmen goalie Telgenkamp 

1. De bal rolt in Emmen, we zijn begonnen 


De opstelling:


reacties (3)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert