Jong Almere City FC verovert periodetitel

ALMERE
Jong Almere City FC heeft in de derde divisie de eerste periodetitel gewonnen. De Almeerders wonnen in een doelpuntrijk duel van VVOG uit Harderwijk: 4-2.

De bezoekers kwamen via Frank Hol halverwege de eerste helft op voorsprong, waarna Pernella Biya een strafschop binnenschoot. Daarna kantelde de wedstrijd, omdat VVOG'er Hol een rode kaart kreeg. Via Nicky van Hilten en James Efmorfidis kwam de thuisploeg al bij rust weer op gelijke hoogte.

De bevrijdende 3-2 viel 20 minuten na rust en kwam op naam van Samet Bulut. De spits benutte een strafschop. Bij die strafschop kreeg VVOG'er Jeffrey Snijders ook een rode kaart. In de slotfase pikte ook Kenneth Aninkora nog een doelpunt mee.

Jong Almere City zag concurrent Spakenburg met 0-0 gelijkspelen tegen Jong FC Twente. Daardoor zijn de Almeerders nu alleen koploper in de derde divisie.

reacties (3)

 • Herman

   

  Trots op onze mannen en de staf. Ook nog uitgelopen op de concurrenten. Top dag 👍💪⚽️

  reageer
 • Martin

   

  Bizarre wedstrijd : 0-2 achter en 2 rode kaarten ... Uiteindelijk een terechte overwinning met als kers op de taart de periode titel. Gefeliciteerd Almere City FC !

  reageer
 • marco

   

  Prachtige prestatie. Zeker met het verschil van vorig jaar

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert